2777
2789
عنوان

خودکشی...

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 58 پست
همه بعدش پشیمون میشن ولی حالت خلصه باحالی داره مث حالت بعد بیهوشیه البته تجربه ندارم زندادشم تجربه ک ...

چراخودکشی کرده بود زنداداشت؟

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراخودکشی کرده بود زنداداشت؟

با داداشم دعواش شد عاشق همن ولی دعوا بیخ پیدا کردو داداشم گفت تموم اونم خودکشی کرد بعدشم برگشت سر خونه زندگیش فقط شد باعث خنده دکتر بیمارستان براش ی ماه روان درمانی تو مرکز نوشته بود چون علت خودکشی مسخره بوده 😂😂هنوزم مث جک خانوادگیمونه 

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏
عزیزم از تو فکرش بیا بیرون بچه چه گناهی کرده او بدون مادر چیکار کنه ...    

١الم خیلی خرابه،عصبیم دعواش میکنم همش ،تو رو خدا واسه آرامشم دعا کنین

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

هرکدوم به فکر هستین درمان کنین بدتر نوع مرگ هم برا فرده هم برا بازمانده ها.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خودكشي زياد نشده ارتباطات زياد شده بيشتر ميفهميم

نه اینطور نیست. واقعا خودکشی اونم تو جوان ونوجوان زیاد شده. من براساس آمار میگم. اتفاقا سعی میشه این جور مسایل رو روش سرپوش گذاشت تادباعث ترغیب و تشویق کسی نشه. زندگیا واقعا سخت شده. قبلا ی نفر تو خانواده نان آور بودو بقیه نانخور. آلان همه باید کارکنن تا حداقلرشکمشون رو سیر کنن. دیگه بقیه ی نیازا بماند.

١الم خیلی خرابه،عصبیم دعواش میکنم همش ،تو رو خدا واسه آرامشم دعا کنین

اتفاقا منم مث شما همش دعواش میکنم و داد میکشم سرش و بعضی وقتا هولش میدم اون فقط یک سال و نیمشه  ولی بخدا دست خودم نیست  اعصابم خورده بعدش ک یکم آروم میشم عذاب وجدان میخواد خفم کنه

نه اینطور نیست. واقعا خودکشی اونم تو جوان ونوجوان زیاد شده. من براساس آمار میگم. اتفاقا سعی میشه این ...

خب الان تو سايت تاپيك بزنن خودكشي كم ميشه؟؟؟شما روانشناسي ؟؟؟ يا تو اداره آمار كار ميكني يا مددكاري؟؟؟ هيچ كدوم اينا نباشي واسه چي ميري آمار خودكشي چك ميكني؟؟؟

قطعا بيان چيزهاي منفي مثل سم روحيه حجامعه رو خورد ميكنه

خودكشي كه جنس نيست بگيم خبر بديم مردم نخرن 

بيان زيادش باعث ميشه جو منفسي ايجا دبشه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
خب الان تو سايت تاپيك بزنن خودكشي كم ميشه؟؟؟شما روانشناسي ؟؟؟ يا تو اداره آمار كار ميكني يا مددكاري؟ ...

عزیزم چ ربطی داره خو آمار خودکشی هم مثل خیانت و فقر و فحشا رو ب افزایشه حداقل تلنگریه که پدر و مادرا یا هرکسی حواسش به نزدیکانش بیشتر باشه

یکی از نزدیکان ما چندروز پیش خودکشی کرد اصلا نمیتونیم باورکنیم ولی بنده خدا واقعا کم اورده بوده

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
عزیزم چ ربطی داره خو آمار خودکشی هم مثل خیانت و فقر و فحشا رو ب افزایشه حداقل تلنگریه که پدر و مادرا ...

خودكشي اعتياد نيست كه حواست باشه بفهمي

كلا حواست وقتي باشه ميفهمي طرفت افسردست

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند