میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلییییی، من خودمم نمیفهمم چ مرگمه، با یه شوهر که دست روم بلند میکنه تو غربت موندم، نمیدونم چرا نمیتونم برگردم...یه آدم شدم که نه هدف داره نه انگیزه، فقط نفس میکشم
میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...
همیشه به ناحق گناهکار نشانم میده شوهرم، دستم روم بلند میکنه، بعدشم خجالت نمی کشه میگه با کتک هم آدم نمی شی...من خیلی بی عرضم که به یکی مثله این علاقه دارم