2777
2789
عنوان

بعد 17سال عشقمو دیدم

2108 بازدید | 49 پست

16سالگی با یکی دوست شدم سر بازیگوشی تلفنی ی شماره داذن منم زنگ زدم و بعد چهار پنج بار قرارو سرکار گذاشتن با پسره دوست شدم عاشق هم شدیم 

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

خوب بعدش 

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا شرایط ازدواجم نبود.دایی دوستم بود پسرع. همش ازدواجی بود . خیلی ب شدت پسر خوب و پاکی بود الان ک فکر میکنم هزارتا بلا میتونست سرم بیاره ولی هیچوقت هیچی ازش ندیذم 

کلا بازیگوش بودم. اون عاشق تر بود حس میکردم. از اولم میگفت مادرم میگ دختر داییتو باید بگیری ولی من نمیخوامش. خواهراش منو میومدن میدیدن خیلی دوسم داشتن. بعد چهار سال دوستی مادرش راضی شده بود بیان خواستگاری 

مادرش ک زنگ زد ب من فکر میکردم دوستام هستن صدای پیرزن درمیارن هرچی گفت از خواستگاری من نیم ساعت فقط مسخره بازی دراوردم. بین دوستام عادی بود ک دوستامونو برا برادر و پسرمون مثلا خواستگاری میکردیم و سر کار میزاشتیم