2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دختر ۲۶ پسر ۳۸؟ 

موقعیت اجتماعی دختر و پسر و شرایط خانوادگیشون چجوریه؟

بازم بستگی به خودشون و تفاهمشون داره 

ی وقتایی تو زندگی ی سری رفتارا مهم تر از سن و ساله و اثر بیشتری میزاره اینجا آقا اگه مرد زندگی باشه این ازدواج خوب پیش میره

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

به نظر من مردی که ده سال بزرگتر باشه اگه رفاه خوبی برای بچم فراهم کنه و اخلاق خوب داشته باشه بهتر از مردیه که ۴ سال بزرگتر باشه و خونه و ... نداشته باشه و هر روز به خاطر شرایط مالی بحث داشته باشن

یعنی دختر ۲۶ پسر ۳۸؟ موقعیت اجتماعی دختر و پسر و شرایط خانوادگیشون چجوریه؟بازم بستگی به خودشون و تفا ...

آره

موقعیت تقریبا نزدیک به هم

گفتی اگر مرد خوبی باشه خوب پیش میره این ازدواج می شه در این مورد بیشتر توضیح بدی