2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اربونین خریدم ولی خوب نبود این خیلی خوبه.ولی خب هیدروکینون داره که خودتون میدونید هیدروکینون ضرر داره..البته هیدروکینونش خیلی کمه.ولی من هم صورتم روشن شده هم لکه ها کم رنگ.

خوشحالی یعنی ....
من اربونین خریدم ولی خوب نبود این خیلی خوبه.ولی خب هیدروکینون داره که خودتون میدونید هیدروکینون ضرر ...

هیدروکینون چون میگن بازگشت داره منم میترسم،،ولی تواون تاپیک قدیمی یکیشون میگفت بازگشت نداشته براش،منم میخوام برم ویتامین ث سیگل روبخرم،ان شاالله برای شماهم عالی باشه

اره .من یکی دو هفته هست استفاده میکنم هم پوستم روشن تر شده هم لکه هام.میخوام ببینم بعد قطع برمیگردن؟

سلام استارتر من تازه این کرمو خریدم جای جوش تمام صورتم هست دیشب تا صبح زدم بعد ک شستم دیذم کل صورتم قرمزه شدیذه،، ایا طبیعیه؟چیکار کنم قرمزیش بره؟

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
اره .من یکی دو هفته هست استفاده میکنم هم پوستم روشن تر شده هم لکه هام.میخوام ببینم بعد قطع برمیگردن؟

سلام‌خانومی خوبید؟

راضی بودی در کل از لک بر هیدروکینون سیگل؟ 

پوسته پوسته میشد پوستت؟ سرخی قرمزی هم داشت موقع استفاده؟

ممنونم

توکل بر خدای مهربان
سلام‌خانومی خوبید؟ راضی بودی در کل از لک بر هیدروکینون سیگل؟  پوسته پوسته میشد پوستت؟ سرخی قر ...

سلام عزیزم بد نبود نه پوست پوسته نمیشد.ولی خب من لکه هام مقاومن .الان کرم اگوستا میزنم که خیلی پوستم روشن کرده و لکه ها رو کمرنگ کرده.اون سی گل بد نبود.قرمزم نمیشد پوستم

خوشحالی یعنی ....