2777
2789
عنوان

اقدامی های دی ماه ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 140 پست
ما نمیتونیم تشخیص بدیم ولی بعضی ها میتونن.اگر سفت باشه میگن باردار هستی

این زنداداشم خیلی زرنگه بچش تازه یکسالش شده قبلا من ورم میکرد قبل پریودی ولی این سری حالت غوزی شده شکمم خودم هم شک دارم پنج شنبه معلوم میشه

تازه عبد باردار باشی بهتره😍 همش مهمونی میری میگی میخندی پذیرایی میشی کلی تقویت میشی😎😍😁

من‌ مشکل دارم بار دار که بشم دیگه استراحت مطلق میرم خونه پدرم مامانم الان کار داره بیچاره میخوام طوری باردار بشم که به تابستون بخوره بیکار باشه

خدا مواظب تو دلیم باش سپردمش به خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی داروی هورمونی مصرف میکنی دیگه به علایم نباید توجه کنی چون همه چیز تغییر میکنه مخصوصا بعد امپو ...

دوفاستون خودش تاخیر میاره دیگه.خوندم بعد ۳ تا ده روز منتظر پری باشین

البته اکه مثل من خجالتی نباشی😒

منم خجالتی جایی میرم روم نمیشه بخورم فقط خونه خواهرا برادر خودم خونه بابام ممیخورم اما خانواده شوهرو دوستا نه اصلا روم نمیشه بخورم

خدا مواظب تو دلیم باش سپردمش به خودت