2777
2789
عنوان

اقدامی های دی ماه ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 140 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانی این ماه  این قرص خیلی خوبه کاش برات امپول آزادسازی تخمک هم بنویسه اون خیلی موثره

عزیزپ تقریبا هورمون پرولاکتینم بالا بود دکتر قبلیم میدونست تخمک ۱۲هست اصلاهیچ دارویی نمیداد فقط داروی هورمونی میاد امااین دکترم خانمه گفت بلکه هورمونت ازاسترسه داروی هورمونی ۳ماه نخور توی تخمک تلاش کن چون هورمون گاه بالا گاه پایینه  ب همین این دارو داد امادکتر قبلیم ۱.۵سال بود تحت بودم ی بار واسه تخمک دارو نداد ی بارم بخدا 

سلام بچه ها من خیلی نارحتم وگیج شدم دوماه اقدام به بارداری کردم و رفتم دکتر برام تو مطبش سونو کرد گفت کیست نداری و لتروزول و دو تاآمپول hcg5000 نوشت دیروز رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت اینا رو نزن و نخور امکان داره تخمدانات آب بیاره اصلا سونو نکرد وگفت من به دارو اعتقاد ندارم بچه ها به نظرتون چکارکنم 

نه نشون نمیده.بی بی چک بعد تاخیر نشون میده

آخه تو نت خوندم که ۱۰روز بعد لقاح نشون میده خیلی عجله دارم ک نینی دارشم😔😔😔

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

چی رو بعد پریود میخوری؟! عزیزم دستورشو دقیق بلدی؟

اره عزیزم الان پریود هستم خب دکترم گفت از ۵پریودی بخور تا ۱۰ پریودی تموم میشه کم داده بهم نمیدونم چرا بعدشم گفت یک روزدرمیان نزدیکی کن بعد بیا سونو ایناروگفت فقط 

ای کاش خداازدهنت بشنوه ماه بعد تولد همسرمه ای کاش ی تست مثبت بهش هدیه بدم بخدا بال درمیاره انشالله تاعید همگی اونایی منتظر ۳نفری بشیم 

سلام بچه ها من خیلی نارحتم وگیج شدم دوماه اقدام به بارداری کردم و رفتم دکتر برام تو مطبش سونو کرد گف ...

به حرف دکتر اولت گوش بده به نظرم

چون دیگه لازمه که امپولو بزنی اگه نزنی کیست میشه

السلام علی الحسین💖
اره عزیزم الان پریود هستم خب دکترم گفت از ۵پریودی بخور تا ۱۰ پریودی تموم میشه کم داده بهم نمیدونم چر ...

الان چندمین روز پریودته؟

دستور کلومیفن همینه ولی گفتی هنوز پریودم تموم نشده گفتم نکنه فک کردی ۵ روز بعد پاک شدن!

السلام علی الحسین💖
انشاالله این دفعه بارداری

انشالله خداازدهنت بشنوه انشالله شماهم ب زودی بیایم خبر بدیم بهم دیگه ک هوراا۳نفرشدیم یدونه میخام اینقدر حسرتشو میکشم ک 🤕کاش زووود بیاد ب دلم 

توهم مصرف کن انشاللع ماه نتیجه بگیری گلم