2777
2789
عنوان

اقدامی های دی ماه ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 140 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گر گرفتگی دارم و سمت چپ کمرم و تخمدان چپم تیر میکشه

کلومیفن خیلی خوبه شنیدم خیلیا بار اول جواب گرقتن

اما اکه جواب نگیری یا مشکل از شوهرته یا مشکلات خاص دیگه ای داری که باید آزمایش بدی

السلام علی الحسین💖
سونو نرفتی چجوری اندازه فولیکولت رو میدونی

دوماه قبل رفتم ۱۲ بود بهم فولیک اسید داد بعدش نرفتم ی ماه ازدکتراخسته شدم بعد ی دکتر تازه اومده ازتهران رفتم بهم گف ۱۲هست تخمک بهم کلومفن داد ۵تا از۵پریودی بخورم و یگدر میان نزدیکی بعد گفت ۱۴پریود بیا  احتمال بارداری بااین دارو هست ۲ساله امید ندارم درضمن تاحالاواسه تخمکم هیچ دارویی نخوردم اول بارمه کلومفین مصرف میکنم 

کلومیفن خیلی خوبه شنیدم خیلیا بار اول جواب گرقتن اما اکه جواب نگیری یا مشکل از شوهرته یا مشکلات خاص ...

من برای بارداری دوم اقدام کردم.خودم پلی کیستیک بودم که سونوهای اخر نشون داد درمان شدم

دوماه قبل رفتم ۱۲ بود بهم فولیک اسید داد بعدش نرفتم ی ماه ازدکتراخسته شدم بعد ی دکتر تازه اومده ازته ...

مامانی این ماه 

این قرص خیلی خوبه

کاش برات امپول آزادسازی تخمک هم بنویسه اون خیلی موثره

السلام علی الحسین💖

من۶.۷ماهه تو اقدامم موعودم دومه امروز میخوام بیبی چک بگیرم فردا صبح بذارم اگه لقاح شده باشه خب نشون میده دگ نه؟؟؟

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

من برای بارداری دوم اقدام کردم.خودم پلی کیستیک بودم که سونوهای اخر نشون داد درمان شدم

منم اقدام برای دومی هستم

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖