2777
2789
عنوان

شما بگید بااین مادرشوهرچیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 57 پست
ايندفعه بگو خوب اگه بهترين نبود كه الان شوهر من نبود ( يعني شوهر من بايدم بهترين باشه) 👊🏻😂

منم بهش میگم شما هم تا حالا توی عروسا بهتر از من دیدین؟😉

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه جور درد دله نگيم كه ميپوكيم

منکه با غریبه بگم دلم وا نمیشه حالا شاید خیلی حرصم داد به جاریم گفتم دردل کردم

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

ولش کن بابا

واقعا منطق و عقل سالم میگه وقتی یه بچه داری ک ازدواج کرده و یکی داره با همه‌ی اخلاقای بد و خوب بچت و

ویژگی ها و رفتارا ک خودش داره ه

ک ممکنه افتضاح بد یا خوب باشه باید ب عنوان یه مادر خوب باشی

تا زندگی بچت از این بدتر نشه

و هیچ قضاوتی نمیتونی بکنی چون یه مادر میذونه اخلاقای کند بچشو و اصلا رفتارای عروسش هم افتضاح باشه ب اون ربطی نداره

اصلا باهاش بد هم باشه جلوی مردم باید خوب باشه بهاطر ابروی خودش حذاقل همه چیو بین خود خانواده نگه دارن

حالا هر بدی هم اینجوری تابلو جلو بقیه میکنن همه میفهن اینا مشکل دارن و مطمعنن کسی م این رفتارا رو بکنه مقصر تر دیده میشه تا کسی ک نرمال باشه

یادم تورو فراموش..
خدا نگشون داره برات

فدات عزیزم دومیمو چشم نزنین😂😂😂

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
منم این اولین تاپیک راجب مادرشوهره...گذاشتم...باور بفرمایید برام هم عجیب وجالبه بدونم ....چرا بعضی ه ...

بعضیا مریضن 

از هر حرفی حرکتی حرف در میارن و بیشتر این حرکاتم از حسادته 

میگم خدایا کاش مادر شوهر شدم حسودی عروسم رو‌نکنم

ولی وقتی نوب خود ادم بشه معلوم میشه 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اخی ..ایشالا یکی مث مادرشوهرمن گیرت بیفته...

من میگم چکارکن ،وقتی توقیافه رفته قشنگ دوربین گوشیتو روشن کن وبگولطفا هیچ حرکتی نکن میخوام عکس برج زهرمارروبگیرم بزارم نی نی سایت ،بعدش کلیک ....فرارکن بااخرین توانت ،چون این دفعه برجش دنبالت نیست خودمارزهریشه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
عجب گوگولیه این مامان شوهر.

اینقدر اوایل از دست کاراش حرص میخوردم اما الان فقط میخندم بهش.وقتی یاد حرفا و کاراش میفتم به خودم میگم حرص نخور اون ۶۰ ساله همینجور زندگی کرده دیگه هم عوض بشو نیست پس تو جوونیو اعصابتو به خاطرش هدر نده.الان به حدی رسیدم که دوسش دارم

به خدا چشمم شورنیس...دومیت خیلی زشته ولی بامزه ودوست داشتنیه♥

نه بابا به خاطر حرف مادر شوهرم گفتم باهات شوخی کردم.به خدا دومیمم خوبه اینجا بد افتاده

نه بابا به خاطر حرف مادر شوهرم گفتم باهات شوخی کردم.به خدا دومیمم خوبه اینجا بد افتاده

خوش به حالت دوتا اوردی بچهه راحت شدی...من دومی رو انگار خدا خیلی میخاد انتظارشو بهم بده..یا شایدم قسمتم نیس...توروخدا برام دعا کن منم دومی رو زودتر بیارم