2777
2789
عنوان

شما بگید بااین مادرشوهرچیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خوبه قیافه گرفته من اگه با مادر شوهرم برم عروسی ۱۰۰ بار میگه خداییش توی این عروسیهایی که تا حال ...

اعتماد بنفسو قوربون😂😂😂😂

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
اعتماد بنفسو قوربون😂😂😂😂

اعتماد به سقفه.من دو تا پسر دارم اولیش شبیه منه دومی ترکیب من و باباشه.هر موقع اینا رو میبینه میگه اولیت بد نیست اما دومیه رو بیرون نبر چشمش میزنن

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)

ببینید من یکبارم تاپیک‌مادر شوهر نزدم دلیلش این‌نیست که مادرشوهرم فرشتس یا من عاشقشم 

اتفاقا خیلی رفتاراش رو مخم میره ولی واقعا زیادی براتون‌مهمه و انتظار دارین از مادر شوهراتون چرا وقت صرف میکنین ذهنتون رو درگیرشون میکنید!

حالا بعضیا دخالت و این چیزا دارن نمیشه بیخیال بود چون رو زندگیش اثر داره 

ولی شما به قیافشم کار داری بذار قیافه بگیر اهمیت نده نرو زیاد خونشون 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اعتماد به سقفه.من دو تا پسر دارم اولیش شبیه منه دومی ترکیب من و باباشه.هر موقع اینا رو میبینه میگه ا ...

وووااای خداااااای من  😂😂😂😂😂😂😂

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

اهمیت نمیدم...فقط میخام بدونم.چرا واقعا بعضی ازمادرشوهرها ازاول با عروس رابطه ارباب ورعیت دارن...میخان بالاتر باشن....ای کاش بفهمن که بابا..ما واسه پسرشون همه کار کردیم...بهمون انرژی مثبت بدن..باایت زندگی های سخت...من خانومی هم میکنم ...چرا نمیخان یکم رشد فکری داشته باشن...البته اندازه شعور هرکس باید ازش توقع داشته باشییییی وبس این قانون زندگیخ منه

حالا خوبه قیافه گرفته من اگه با مادر شوهرم برم عروسی ۱۰۰ بار میگه خداییش توی این عروسیهایی که تا حال ...

ايندفعه بگو خوب اگه بهترين نبود كه الان شوهر من نبود ( يعني شوهر من بايدم بهترين باشه) 👊🏻😂

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
ببینید من یکبارم تاپیک‌مادر شوهر نزدم دلیلش این‌نیست که مادرشوهرم فرشتس یا من عاشقشم  اتفاقا خ ...

منم این اولین تاپیک راجب مادرشوهره...گذاشتم...باور بفرمایید برام هم عجیب وجالبه بدونم ....چرا بعضی ها از زندگیشون هیچ لذتی نمیبرن....شاید به خاطر نفرت درونیشون ازطرف مقابله.....که مدام تو قیافه ان....باور کنید من ازته دلم نمیتونم ازکسی متنفر باشم...به این دلیل قطعا ازایشون زندگیم لذت بخش تره چون ازاد تر نگاه میکنم وسبک تر

بگو حالا که قسمم دادی ایمانموب بادنمیخوام بدم دروغ بگم،اوووووووووه تادلت بخواد

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه