2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بچه دزدی زیاد شده چرا اینقدر آدما بی رحم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 65 پست
باهزار بدبختی و زحمت بچه دارشی و بزرگ‌کنی‌  بعد اینجوری پاره تنتو از بین ببرن وای خدا فقط به پ ...

عجب شیاطینین برای ی لحظه لذت خودشون ثمره زندگی بقیه رو نابود میکن

بهش فک کنین برای س ک س بچه میکشن خ دردناکه خیلی

این عکسشو دوستم برام‌فرستاد گفت مامانش‌برام‌فرستاده که همه  پخش کن تا بچم‌پیداشه 

منم تاجایی ک‌تونستم‌پخشش کردم اما 

خدایا خودت به پدر مادرش رحم کن

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیشب با شوهرم دعوام شد بچمو ورداشت برد پیش مامانش که لج منو دربیاره. تا خود صبح گریه کردم. صبحم طاقت نیاوردم رفتم پیش بچه ام. الانم پیشمه.

اونوقت این مادر الان چی میکشههه   خدایا خودت بهش صبر بده

طفل معصومو چقدر اذیت کردن آشغالای عوضی

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
وای خدایاااا طفل معصووووم     مادرش چی میکشه الاااان

دوستم‌میگف بچه دار نمیشدن خدا اینو بعد چند سال بهشون داده وبه طور خیلی وحشتناک ازشون‌گرفت

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
دوستم‌میگف بچه دار نمیشدن خدا اینو بعد چند سال بهشون داده وبه طور خیلی وحشتناک ازشون‌گرفت

وای وای گناه اون طفل معصوم چیه این وسط. مادرش الان چه حالی داره  

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
من دیشب با شوهرم دعوام شد بچمو ورداشت برد پیش مامانش که لج منو دربیاره. تا خود صبح گریه کردم. صبحم ط ...

مادر بودن خیلی سخته فقط یک مادر میتونه بفهمه که الان اون زن بیچاره چی داره میکشه 

اون‌از۴ روز بیخبری

با امید پیداشدن 

امروز با خبر کشتنش با بدن عریان و خونی

ای خداااا

من قبلا یکجا خونده بودم نمیدونم کتاب بو سایت بود میگفتن برای زنده شدن مرده حمد رو نمیدونم70 بار   عددش یادم نیس   پیش مرده خونده بشه اصن نمیدونم دقیقا سایت بود یا کتاب ولی گفت که باید نزد مرده خونده بشه حالا از  ن گوگل اطلاعات نغمه 27  دقیق بگیرحالا  امتحانش ضرر نداره حالا باید پیش مرده باشی حالا خو دانید من خواستم کمک کنم نغمه 27 جون عزیزم

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

چه قیافه معصومیم داره. خدا میدونه اون لحظه ها چی کشیده. خدایا چطور گریه ها و ضجه های این طفل معصومو دیدی و ....      

من قبلا یکجا خونده بودم نمیدونم کتاب بو سایت بود میگفتن برای زنده شدن مرده حمد رو نمیدونم70 بار &nb ...

مرسی عزیزدلم 

بله درسته منم زیاد شنیدم 

به بزرگی و لطف خداوند شکی نیست 

اما دیگه امیدی نیست

نغمه 27 حالا شما انجام بدید ضرر نداره فوقش ثواب داره ولی نزد مرده باشین نمیدنم وا لله دلم میسوزه براش  چون چهره اش معصومه و پاکه  اگ نتیجه نداد ثوابش به ان میرسه و ثواب داره خیلی حالا هر طور دوست دارید نغمه جووون من که نظرم اینه انجام بد ید

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

این عکس رو یه کاربر چند روز پیش گذاشت چقدر واسش,گریه کردم دعا کردم پیدا بشه😭

برای دل مادرش دعا کن عزیزم حالش اصلا خوب نبست

نغمه 27 حالا شما انجام بدید ضرر نداره فوقش ثواب داره ولی نزد مرده باشین نمیدنم وا لله دلم میسوزه برا ...

چشم عزیزم من به دوستم میگم حتما