2777
2789
عنوان

اقدامی های نیمه اول دی ماه

167 بازدید | 22 پست

سلام دوستانی که مثل من هستن و اقدام کردن همگی بیاید تا از حس هامون بهم بگیم کسانی که باردار هستن هم بیان و بگن علائم اشون چی بوده 

خدا جونم منتظر قشنگترین نعمت ات هستم ❤واسه همه چی شکر   

من سه روزه ازوقتم گذشته نمیدونم کی باید تست بدم

نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن این ماه اقدام داشتم.الان سه روزه ازوقت پری میگذره و نشدم نمیدونم کی تست بدم

نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤
من سه روزه ازوقتم گذشته نمیدونم کی باید تست بدم

بی بی چک بذاری مشخص میشه من 3روز مونده به موعد ام امروز ظهر بی بی چک گذاشتم منفی شد 

ن این ماه اقدام داشتم.الان سه روزه ازوقت پری میگذره و نشدم نمیدونم کی تست بدم

انشالله بارداری عزیزم فردا صبح بی بی بذار 

وااای میترسم منفی شه

نترس عزیزم من خودمم خیلی استرس دارم چهارشنبه باید دوباره بی بی بذارم ولی همش خودم آروم میکنم و سعی میکنم ریلکس باشم

نترس عزیزم من خودمم خیلی استرس دارم چهارشنبه باید دوباره بی بی بذارم ولی همش خودم آروم میکنم و سعی م ...

مرسی گلم ایشالا ک جواب بگیری