2777
2789
عنوان

اقدامی های نیمه اول دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 22 پست
من سه روز مونده ب پریودم پاهام ب شدت درد میکنه زیر شکمم ۴ ۵ روزه  خییییلی سفت شده گاهی هم تیر م ...

منم مثل شما هستم دقیقا امروز چون کار کردم این حالتی شدم خدا کنه باردار باشیم منم موعد ام 25دی ماه ☺

خدا جونم منتظر قشنگترین نعمت ات هستم ❤واسه همه چی شکر   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شما هستم دقیقا امروز چون کار کردم این حالتی شدم خدا کنه باردار باشیم منم موعد ام 25دی ماه ☺

اخه من کاری هم نکردم الکی الکی یهو درد پاهام شروع شد

موعد منم۲۵دی ماهه... پس مث همیم

منو شوهرم جفتمون شهریوریم انقدر دوس دارم این ماه حامله باشم ک بچمون هم شهریوری بشه😍😍😍

اخه من کاری هم نکردم الکی الکی یهو درد پاهام شروع شد موعد منم۲۵دی ماهه... پس مث همیم منو شوهرم جفت ...

آخی عزیزم انشالله هرچی دوست داری برات پیش بیاد بچه ها این تاپیک نگه دارید تا آخر هفته خبر بدید از وضعیت اتون انشالله همگی خوش خبر باشیم 👴🙏🏿🙏🏿

آخی عزیزم انشالله هرچی دوست داری برات پیش بیاد بچه ها این تاپیک نگه دارید تا آخر هفته خبر بدید از وض ...

مرسی گلم همچنین واسه خودت

ایشالا جفتمون تا۲۵نمیشیم ب بعدشم دست پر با خبر خوش میایم اینجا اعلام‌ میکنیم

مرسی گلم همچنین واسه خودت ایشالا جفتمون تا۲۵نمیشیم ب بعدشم دست پر با خبر خوش میایم اینجا اعلام‌ میک ...

حتما عزیزم توکل به خدااا 

خوب استراحت کن و مراقب خودت باش 

من که سپردم به خدااااا و مصلحت اش 😍

ن این ماه اقدام داشتم.الان سه روزه ازوقت پری میگذره و نشدم نمیدونم کی تست بدم

تست دادی عزیزم خوش خبر باشی

مرسی گلم همچنین واسه خودت ایشالا جفتمون تا۲۵نمیشیم ب بعدشم دست پر با خبر خوش میایم اینجا اعلام‌ میک ...

چی شد عزیزم بی بی گذاشتی 

من امروز موعد ام بی بی ام منفی شد 

ولی نمیدونم چرا امید دارم 😔😔