2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه موهامو مدل تیکه ای زدم و همه موخوره هام رفت و خیلی خوب شد درمان نداره جز اینکه دونه دونه موخور ...

من موهام تا پایینه کمرم بود رفت ارایشگاه با دستگاه موخوره هاشو گرفت اما باز کوتاهشم کرد تا زیر بند سوتینم.خیلی غصه خوردم.حالا چیکار کنم زود بلند شه بازم؟

♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥
من موهام تا پایینه کمرم بود رفت ارایشگاه با دستگاه موخوره هاشو گرفت اما باز کوتاهشم کرد تا زیر بند س ...

خب الان پس مشکل موخورتون رفع شده دیگه

موهاتو زیاد شونه کن رشد مو رو زیاد میکنه چاره ی دیگه نیست

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱
خب الان پس مشکل موخورتون رفع شده دیگه موهاتو زیاد شونه کن رشد مو رو زیاد میکنه چاره ی دیگه نیست

اره اما قرار نبود قدشو کوتاه کنه ک کرد...چیکار کنم ک دیگه موخوره نگیره؟

وازلین بزنم ب موهام؟چجوری؟

یکم بزن کف دست هر کدوم که داریم یک ارگان یا وازلین یا خیلی دیگه روغن هست زیتون و...

بعد آروم آروم به سر همه موهات وسط هاش 

نزار موهات خشک و خشن باشه با این روغن ها نرم و صاف کن 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 
یکم بزن کف دست هر کدوم که داریم یک ارگان یا وازلین یا خیلی دیگه روغن هست زیتون و... بعد آروم آروم ب ...

بعد موهام چرب بشه اشکال نداره؟

بعد موهام چرب بشه اشکال نداره؟

موی که یکم چرب باشه یا با موادی یکم چرب بشه دیگه خشک و شکننده نیست. براق تر. خوش فرم تر،موخوره نمی گیره خیلی هم عالی 

اینم بدون کسی که سرشون چرب، یعنی میرن حمام میان بیرون دو دقیقه بعد دو باره موها شون خشک که میشه احساس چربی می کنند، این آدم ها موهاشوون خیلی دیر سفید میشه یا شاید هم تا سن های بالا اصلا سفید نشه 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار