2777
2789
عنوان

تاثیر پذیر ..

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 25 پست
اگ کسی بهم بگه از گل رز خوشم میاد سه روز بعد منم از گل رز خوشم میاد .. اگ‌کسی بداخلاق باشه منم مثلش ...

مراقب خودت باش. سعی کن همیشه هر چیزی رو قبول نکنی. حتی اگر اشتباه کنی حداقل میدونی تصمیم خودته

میخواس ببینه علایقش رو استارتر تاثیر میرزاره و اونم خوشش میاد ازین کارا

باورت میشه اگ دو روز اینا رو تکرار کنه منم خوشم میاد 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مراقب خودت باش. سعی کن همیشه هر چیزی رو قبول نکنی. حتی اگر اشتباه کنی حداقل میدونی تصمیم خودته

باور کن دست من نیست 😔😔 خیلی سعی کردم جلو خودم رو بگیرم ولی نشد  حتی جلو بقیه هم اگ سرسخت رفتار کنم تویه تنهاییام پشت خودمو خالی میکنم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
خیلی خوبه ک دورتو پر کن از ادمای موفق هی ازشون تاثیر بگیر

مشکل اینجاست ک دور من هیجکس نیست هیچکس کسایی ک دورمن هم باهاشون خوب نیستم و یا اذیتم میکنن یا عقایدشون عذابم میده و منم مجبور ب تقلید

از همین مشاور های کلینیک سایت بپرس خیلی کمک میکنن من یه سوال پرسیدم جوابم رو گرفتم .

چطوری ازشون بپرسم؟!

مشکل اینجاست ک دور من هیجکس نیست هیچکس کسایی ک دورمن هم باهاشون خوب نیستم و یا اذیتم میکنن یا عقایدش ...

سعی کن علایقتو رو کاغذ بنویسی و جلوش دلیل اینکه به اون چیز یا کار جذب شدی از چیش خوشت میادو بنویس

باور کن دست من نیست 😔😔 خیلی سعی کردم جلو خودم رو بگیرم ولی نشد  حتی جلو بقیه هم اگ سرسخت رفتا ...

نه دیگه باید بتونی با خودت قاطع باشی.اونوقت کسی نمیتونه اثر کنه .مطمئن باش میتونی.چون خودت فهمیدی پس میتونی رفتارت رو تغییر بده

میخواس ببینه علایقش رو استارتر تاثیر میرزاره و اونم خوشش میاد ازین کارا

آفرین به شما که منظورمو متوجه شدی.

البته به قصد تمسخر نبود این نظری که گذاشتم، یه جور روش درمانیه که با شخص صحبت میشه و وقتی از چیزی که من گفتم خوشش اومد، شروع میکنم به گفتن بدی های اون چیز و منصرف میشم ازش، در ناخودآگاه استارتر این موضوع نقش میبنده که تمایل اولیه نسبت به هرچیزی ناشی از هیجان هست و به مرور یاد میگیره خوبی و بدی های هر چیزیو بهش فکر کنه و بعد تصمیم بگیره

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم