2777
2789
عنوان

تاثیر پذیر ..

198 بازدید | 25 پست

سلام.. امیدوارم ک خوب باشید..

نمیدونم دیگه از دست خودم باید چیکار کنم نمیدونم‌با خودم چند چندم... 

از این همه تاثیر پذیری خسته شدم از اینکه به نظرم کارای بقیه درسته و کارا من غلط اینکه هرکی هرچی بگه رو من تاثیر میزاره .نمیدونم خودم واقعا کی هستم‌و‌چی میخام .. فقط هرچی بقیه بگن علایقشون روم تاثیر دارع رفتارشون ...

دیگه کلافه شدم‌.. چیکار کنم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای عزیزم .میفهمم چی میگی. منم ی زمانی اینطوری بودم.آدم کلافه میشه از خودش.

خیلی خیلی خسته شدم چیشد که راحت شدی از این وضع

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ببخشید الان چ ربطی به بحث استارتر داره این؟

یک ساعت دارم به همین فک میکنم‌ک چ ربطی داره😑😑

اگ کسی بهم بگه از گل رز خوشم میاد سه روز بعد منم از گل رز خوشم میاد ..

اگ‌کسی بداخلاق باشه منم مثلش میشم اگ کسی تیکه کلامی داشته باشه  میفته سر زبون منم...

هرکی هر اخلاقی داشته باشه رو من تاثیر میزاره..

به جایی رسیدم ک خودم رگم کردم و نمیدونم واقعا از چی خوشم میاد یا بدم میاد ..

چون اگ کسی تعریف چیزی رو پیشم بده خوشم میاد و بد بگه بدم میاد 

والا گذشت زمان.

من هیچ تحمل انتظار رو ندارم هیجی ..

خیلی زندگی برام زجر اور شده

والا گذشت زمان.

البته بعد از اینکه دیدم تصمیماتی که دیگران میگیرن اشنباه هستن. یا اینکه بعضی چیزا رو بعنوان استایل خودم برگزیدم.و بقیه هم ازم تقلید کردن.خوشم اومد که منم میتونم الگوی دیگران باشم.