2789

سلام میخواستم ببینم چطور برنامه ریزی میکنید ب کارهای خونتون می رسید ساعت چند بلند می شید چی کار میکنید من 4ساله ازدواج کردم بچه هم ندارم ولی همیشه کارهای خونه ام لنگ میمونه میشه کمکم کنید بخدا دعاتون میکنم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

هميشه مامانم مي گه "صبح زود بيدار شو ، به همه كارات مي رسي "

هر چيزي بر مي داري هم خودت هم همسرت بزار سر جاش 

همه ي كارهايي كه در طول هفته بايد انجام بدي ليست كن 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من يه دخمل سه ساله دارم باردارم هستم اما از اول عادت كردم به مرتب بودن خونه ام هميشه منظمه انگار مهمون مي خواد بياد 😂 رازش صبح زود بيدار شدنه شوهرمو دخترم عادت دادم به تميز و مرتب بودن  

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

من همیشه ی روز قبل تصمیم.میگیرم ناهار شام چی بپزم،ی تیکه کاغد چسبوندم رو بخچال چیزایی ک تموم میشن رو مینویسم برای خرید بدونم چیا هستن،همیشه قبل خواب وسایلا و ریخت و پاش هارو جمع و جور میکنم،ظرفای تو سینک رو میشورم،هفته ای هم یبار جارو و گرد گیری میکنم

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

سرعت عملت پایینه احتمالا،کم بیانینی سایت،صبح 7بیدارم،تا8شوهرم کاره وپسرم مدرسه،منم تا10ناهارشام میپزم یاکارایی ازشامو هم میکنم،باشگاه میرم،بعدخرید وپیاده روی تا12/5بعدپسرمو میارم خونه ناهار ،خواب ظهر،این رواله،رمانیکه پرستاربودم اشپزی و باشگاه به ساعتی بعدموکول میشد

سراسر زندگی من معجزه بود 

صبح که بیدار میشم اول رختخواباروجمع میکنم بعدسریع میرم آشپزخونه اگ ظرف از شب باشه میشورم ناهارمو میزارموبعدم بقیه کارارومیکنم ناهار تو الویته ک کارام ک تموم شد ناهارم آماده باشه

تموم دنیا یک طرف تو یک طرف عزیزم

شوهرم خیلی شلخته اس اونو چیکار کنم خیلی بخدا غصه می خورم میگم هنوز بچه نداریم اینیم فردا بچه بیاد که دیگه هیچ

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

من کارمندم ، ۶ بعداز ظهر میرسم خونه تا ۶:۳۰ استراحت میکنم، بعد :

۱. مقدمات شام و آماده میکنم

۲. ماشین لباسشویی و روشن میکنم (اگه لازم باشه)

۳. جارو و گردگیری (سه روز در میون)

از همه مهمتر هرچی و برمیدارم کارم که تموم شد میذارم سرجاش

۴. هفته ای دو بار سرویس بهداشتی و میشورم

۵. شام و میپزم

۶. دوش میگیرم

۷. شام میخوریم و ظرف هارو میشورم 

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱

عزیزم کارهاذتو تیکه تیکه انجام بده 

مثلا اتاق خوابت 

یه بار تنهایی کمد کشوها رو مرتب کن زیر تخت رو تمیز کن ملحفه هارو بندازماشین 

فردا جارو و گردگیری

یا غذاتو آخرشب برنجتو بخیسون گوشت یا مرغ از شب از فریزر در بیار 

پیاز داغتو شب سرخ کن روشو  محک بگیر برا فردا نهارت بخصوص وقتی مهمان داری

هرچی برمیداری سر جاش بزار 

یه راه کار دیگه وقتی موبایل صحبت میکنی گردگیری هم میشه بکنی 

نزار کارا تل انبار بشه

ن بابا شاغل نیستم بچه ندارم بخدا روزی نیم ساعت هم تو نت نیستم جای هم نمیرم هرکاری میکنم میام چند دقیقه دراز میکشم انگار نفس کم میارم زود خسته میشم خیلی دوس دارم برنامه ریزی داشته باشم خونه زندگیم تمیز باشه نمیشه که نمیشه

من يه دخمل سه ساله دارم باردارم هستم اما از اول عادت كردم به مرتب بودن خونه ام هميشه منظمه انگار مهم ...

چ جوری عادت کردن من خودم بینهایت تمیزم ولی شوهرم دقیقابرعکسه منه امروز ازش قول گرفتم که رعایت کنه یکم مرتب وتمیزباشه ببینم فایده داره

تیکر تولد یکسالگی دخترم

ساعت چند بلند بشم از خواب،شب ساعت چند بخوابم خیلی دلم میخواد برنامه ریزی کنم