2789
عنوان

خانم های که همه کارهاشون رو برنامه ریزی هست توروخدا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 19 پست
سرعت عملت پایینه احتمالا،کم بیانینی سایت،صبح 7بیدارم،تا8شوهرم کاره وپسرم مدرسه،منم تا10ناهارشام میپز ...

اره واقعا خیلی آروم اروم کارام رو میکنم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن بابا شاغل نیستم بچه ندارم بخدا روزی نیم ساعت هم تو نت نیستم جای هم نمیرم هرکاری میکنم میام چند دقی ...

صبح زوداگه سختته دیگه نهایت هشت بلندشو.اول تخت واتاقتومرتب کن صبحانتوبخور بعدش شروع کن هرچیزاضافهای ت خونه است بزارسرجاش جاروبرقی بکش ظرف اتوکلابشوراشپزخونت مرتب کن اگه یه چندبار مقاومت کنی بدنت عادت میکنه

تیکر تولد یکسالگی دخترم

خدا انشالله گره از مشکلاتتون بخوبی و بزودی باز کنه از همتون ممنونم اگه باز کسی چیزی به ذهنش رسید بگه ممنون میشم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
چ جوری عادت کردن من خودم بینهایت تمیزم ولی شوهرم دقیقابرعکسه منه امروز ازش قول گرفتم که رعایت کنه یک ...

از اول ازدواج بهش گفتم رعايت مي كنه چون خدايي خونه مادرشوهرم اصلا اهل نظافت نبودن بعد ازدواج خودشم گفت لذت مي بره از خونه مرتب 

توي كارهاي خونه هم كمك مي كنه موقع بارداريمم باشه بيشتر كمك دستمه 

دخترمم درسته يكمي سخت مي گيرم اما مي دونه مثلا با اثباب بازي هاش بازي كرد بزار سر جاش اينقدر گفتم و گفتم تا ياد گرفته 

چون مامانمم هميشه به منو خواهرم مي گفت ديگه توي وجودمونه 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕