2777
2789
عنوان

داروی کیست پیدا کردم (میتی)

297 بازدید | 55 پست
سلام قرار بود داروی خوبی برای کیست تخمدان پیدا کردم بهتون خبر بدم بنابراین الان اطلاع رسانی می کنم داروی کیست پیدا کردم الان اماده هست قیمت هر بسته 18 تومن مدت مصرف پانزده روز روش مصرف جوشانده الان روش درست کردن جوشانده رو هم می نویسم
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
یک قاشق غذاخوری از دارو رو با یک تکه کوچولو نبات و دو لیوان اب می زارین بجوشه بعد از این که مقدار اب به نصف رسید زیرش رو خاموش می کنین و میل می کنین به همین راحتی
در ضمن سری جدید پماد ضد دردعضلانی اماده ارسال هست کسانی که متقاضی بودن تا تمام نشده لطفا واریز کنن قیمت 18000 تومان مناسب کمردرد.. زانودرد...پادرد...و دردهای سیاتیک واقعا عالی عمل کرده همه بعد از سه روز اعلام کردن که دردشون قطع شده در ضمن صد در صد گیاهی هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میتی لینک گروه تل گرامتو برام می فرستی ؟ اون پماد درد کمر و زانو را برای مامان بزرگم میخوام
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
رزالین چان برو سایتم تماس با ما وو برام شماره موبایلت رو بفرست یا همین جا خصوصی بفرست تا برات لینک گروه و کانالم رو بزارم
کرم ضد چروک دارم به علاوه ی کرم ضد لک که چون اینا سری اول هستن به جای 18 یا تخفیف 16 ارسال میشه پماد هم سری اولش 16 بود که چون سری اول تمام شد و سری جدید درست کردم شد همون قیمت اصلی 18
داروی جمع کننده ی شکم پس از زایمان دارم که واقعا عالی هست برای جمع کردن شکم و پهلو و از بین بردن ورم های بارداری و لاغری کردن پس از زایمان قیمت هر بسته 18 هست بعد از مصرف یک بسته تاثیرش رو می تونین ببینین
میتی جان سلام دیشب هم ازت پرسیدم نبودی میشه بگین شما چه دوره هایی رفتین و کجا آموزش دیدین؟ آخه من خیلی به این مباحث علاقه مندم و خودم هم تا حدی سوادشو دارم میشه راهنماییم کنی خداخیرت بده

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

سلام میتی جون لطفا میشه بگید محتویات این داروی ضد کیست چیه؟؟
خدایا آرزو میکنم که هیچ گاه آرزویی نباشد که مصلحتت در آن نیست.......پس اگر در مصلحتم مادر شدن بهترین است بگذار آوای ضربان دل دلبندم به بند دلم گره بخورد....الهی امین.
داروی گرم که معرف حضور همه ی نی نی سایتی ها هست برای رفع تنبلی تخمدان و عدم تخمک گذاری و ... قیمت هر بسته 18 هست گرده نخل بسته های 50 گرمی می فرستم قیمت هر بسته 24 برای اقایانی که مشکل نداشتن جهش اسپرم و کمی تحرک دارن و برای تخمدان خانم ها خوبه
فری جون رنج هر ازمایشگاهی فرق می کنه الان رنج ازامایشگاهی که شما رفتین چقدر رو زده باردار اما به نظر می رسه که باردار هستی تبریک می گم گلم ایاشلله به شادی بغل بگیریش بعد از زایمان بیا داروی کوچک کنندده ی شکم بهت بدم