2777
2789

اگه رنگ خوب بخواي حدودا ٤٠٠ يا ٥٠٠ تومن نظر بگير

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به جاش داره جاهایی که هسم در کردن خیلی گرون میگیرن مثلا تو منطقه شهریار ارهیشگرهای نمونه برات با 150 تموم میکنن به نظرم می ارزه ادم. یه روز وقت بزاره من خودم مشهد ام اما برای رنگ مو میرم شهریار سمت خونه مادرم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
بستگی به جاش داره جاهایی که هسم در کردن خیلی گرون میگیرن مثلا تو منطقه شهریار ارهیشگرهای نمونه برات ...

خب کارشون خوبه؟؟

اگر فقیر بدنیا آمدی مقصر نیستی اما اگر فقیر به دنیا آوردی مقصری!!
امیدوارم کنجدت صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم

ممنونم فدات شمممم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

رنگو که خونه هم میشه گذاشت 

من خودم یه کیت رنگ موی اورال میگیرم ۱۰۰ تومن ۷خودم رنگ میکنم 

همه جور تقویت کننده و نرم کننده و براق کننده اینا توش داره

موادشم اندازش کم و زیاد نیست

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره