2777
2789
عنوان

همیشه باید کسی باشد...

9 بازدید | 6 پست
هَـمیشه بـآید کَسـی باشد کـــہ مــَعنی سه نقطه‌هاے انتهاے جمله‌هایَتـــ را بفهمد هَـمیشه بـآید کسـی باشد تا بُغض‌هایتــ را قبل از لرزیدن چـآنه‌ات بفهمد بـآید کسی باشد کـــہ وقتی صدایَتــ لرزید بفهمد کـــہ اگر سکوتـــ کردے، بفهمد... کسی بـآشد کـــہ اگر بهانه‌گیـر شدے بفهمد کسی بـآشد کـــہ اگر سردرد را بهـآنه آوردے برای رفتـن و نبودن بفهمد به توجّهش احتیآج داری بفهمد کـــہ درد دارے کـــہ زندگی درد دارد بفهمد کـــہ دلت برای چیزهاے کوچکش تنگــ شده استــ بفهمد کـــہ دِلتــ براے قَدمــ زدن زیرِ باران... براے بوسیـدَنش... براے یک آغوشِ گَرمــ تنگ شده است همیشه باید کسی باشد همیشه...

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بود...

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اول از اینکه درخواست دوستی رو پذیرفتین ازتون متشکرم 🙏🏻

تو بعضی از تاپیکها نظراتتون رو خوندم حس میکنم اطلاعاتتون در مورد مسائل مذهبی و دینی زیاده

من سوالهای زیادی برام پیش اومده. 

اگه  اطلاعات خوبی در این موارد دارید که بتونه به سوالاتم جواب بده ممنون میشم منو راهنمایی 🙏🏻

یه جورایی دارم تحقیق میکنم در مورد دینم،  قرآنم  تا  به اون باور و ایمان واقعی قلبیم برسم

یعنی در مورد ادیان چون خیلی علاقه دارم

تحقیق میکنم ولی منابع درمورد ادیان زرتشت و مسیحیت کمه فعلا از منابع در دسترس و کتابهای معتبر دارم تحقیق میکنم

ممنون میشم اگه از مسایل دینی و، مذهبی و اسلامی اطلاعات دارین راهنماییم کنین ممنون میشم 🙏🏻

درخواست داده بودم قبلا گلم ولی دیر پیام دادم لغو دوستی زدین باز درخواست دادم

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

اول از اینکه درخواست دوستی رو پذیرفتین ازتون متشکرم 🙏🏻 تو بعضی از تاپیکها نظراتتون رو خوندم حس می ...

سلام عزیزم. من بهتون شرکت در  دوره روایت انسان رو توصیه میکنم. خیلی میتونه کمک کنه بهتون. اگر هم بتونم سوالی پاسخ بدم در خدمتم البته اونقدری هم اطلاعاتم زیاد نیست. درخواستتون رو قبول کردم