2777
2789
عنوان

از مامی گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 25 پست
خب چطوری بهش یاد بدم؟چی بگم؟میگم اگه جیش داری بگو ولی فک کنم هنوز نمیدونه.ولی وقتی میبرمش دسشویی بهش ...

عزیزم بزار بزرگتر بشه بهتر باهات همکاری میکنه از ۲ سال و نیم به بعد شروع کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بزار بزرگتر بشه بهتر باهات همکاری میکنه از ۲ سال و نیم به بعد شروع کن

شوهرم میگه از الان شرو کن تا یاد بگیره.منم موندم.خودم گفتم بعد عید که هوام گرم میشه شرو کنم

من همین یه دونه ام!
عزیزم شورت آموزشی واسش بخر ومدام با فواصل کم ببرش دستشویی.در حالت عادی هم مدام ازش سوال کن که دستشوی ...

شورت گرفتم براش.همینکارو میکنم.شبا ببندمش یا باز باشه؟زیرش پارچه مشمایی پهن میکنم

من همین یه دونه ام!

من شبا پوشکش میکردم که اگه احیانا دستشویی کرد همه لباساش خیس نشه و سرما نخوره.چون دخترم از ۲۵ روزگی اتاق خودش میخوابید و اگه خیس میکرد خودشو ممکن بود سریع متوجه نشم.ولی شب اگه بیدار میشد آب بخوره ازش سوال میکردم دستشویی داره یا نه یا حتی گاهی هرجوری بود میبردمش.صبحم به محض بیدار شدن میبردمش دستشویی.ولی شبا واسه دستشویی بیدار نمیشد.