2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=108214760]باران عزیز قبل از ازدواج بنظرم ابرو بکار و تتو نکن. چون من دختر خاله ام ابرو کاشت پیش دکتر سمیه زمان ...[/QUOTE

حداقل میای تبلیغ میکنی تو هر تایپیکی یه چیز مشترک بگو ادم باور کنه اینجا دختر خالت پیش این کاشته اونجا خوارت پیش این بیچهره اونایی که گول میخورن

[QUOTE=108214760]باران عزیز قبل از ازدواج بنظرم ابرو بکار و تتو نکن. چون من دختر خاله ام ابرو کاشت پ ...

گلم از کاشت ابروهات راضی هستی؟ من دو روزه انجام دادم ورم و کبوذی وحشتناک و ابروهام خیلی تیره و پررنگ هستن، خیلی زشت شدم، شما که تحربه داری به مرور بهتر میشم؟

گلم از کاشت ابروهات راضی هستی؟ من دو روزه انجام دادم ورم و کبوذی وحشتناک و ابروهام خیلی تیره و پررنگ ...

سلام عزیزم از کاشت ابرو راضی هستی؟

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
گلم از کاشت ابروهات راضی هستی؟ من دو روزه انجام دادم ورم و کبوذی وحشتناک و ابروهام خیلی تیره و پررنگ ...

سلام منم دوهفته پیش انجام دادم ، از کاشتت راضی بودی؟ دارو و ژل میزدی ؟چه داروهایی خوردی؟ هد بند بستی؟

سلام عزیرم

از ابروهات راضی هستی؟؟ کجا کاشت کردی؟؟

(حرف قلبتو💙بلاک کن⛔)(حرف مغزتو🧠سنجاق🧷)

هر جا برای کاشت میرید با تحقیق برید ولی پیش مهشیدصالحپورسولگانی نرید. من برای کاشت شقیقه و ابرو تو اصفهان سرچ زدم که متاسفانه گیر  یک خانم کاشت‌کارِ بد در اصفهان افتادم که در اهواز و تهرانم کار میکرده. خانم "مهشید صالحپور سولگانی (ماهشید)" بیعانه کاشت مو و ابرو را واریز کردم و جلسه اول رفتم مابقی پول را چک صیادی ثبت شده گرفت ولی کارم را نیمه تمام گذاشت برای جلسه بعد. جلسه بعد را با زور و التماس ازش گرفتم ولی اونم پول اضافی ازم گرفت. آخرم کاشت موهامو کم حجم گذاشت. کاشت ابرو روی خواب ابرو نیست و فرم ابروها کاملا ناقرینه هست و بدتر اینکه روی ابرو کاشت دوبل زده در حالیکه هیچکس ابرو را کاشت دوبل نمیزنه. این خانم اهواز و تهران هم کار کرده. حواستون باشه به هیچ وجه پیش این خانم کاشت نکنید که من ۳۵ میلیون هزینه کردم فقط به طمع ۴ میلیون ارزونتر که اخرم اون ۴ تومنم ازم گرفت که کارمو تموم کنه.