2777
2789

برا من کم شد و با دوز بالای استرادیول و اکویین هم ضخامتم بالا نرفت 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ضخامت رحمم ۵ بود ک دکتر گفت اقدام کن ک مطمئنا باردار نمیشی😐 بیا آی وی اف کن🙄 ولی ماه اول اقدامم باردار شدم😌 خدا بخواد میشه حتی با ضخامت کم رحم😊

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
پریودت هم مشکل داره؟

ن پری منظمه ولی ضخامتم اصلا با دارو هم جواب نمیده الان دو سال بعد از کورتاژم گذشته ولی رحمم خیلی نازک شده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ن پری منظمه ولی ضخامتم اصلا با دارو هم جواب نمیده الان دو سال بعد از کورتاژم گذشته ولی رحمم خیلی ناز ...

منم سه ماهه کورتاژ شدم باید برم سونو بفهمم؟

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
من ضخامت رحمم ۵ بود ک دکتر گفت اقدام کن ک مطمئنا باردار نمیشی😐 بیا آی وی اف کن🙄 ولی ماه اول اقدامم ...

گلم برا من نمیشه اصلا با دوز بالای استرادیول و اکویین و شیاف و ژل و همه چیزا تا بیست سیکلم بازم ضخامتم تا پنج بیشتر بالا نمیره

یعنی مانع بارداریه؟

بله کمه ضخامت و لانه گزینی صورت نمیگیره

من سقط شدم ولی بقایا داشتم ک کورتاژ خشن شدم . اگه کورتاژ کامل برا سقط انجام بدی مشکلی پیش نمیادش . برا من خشن بودش

یکماه ازسقطم گذشته دوسه روزیه علائم حاملگی قبلیمودارم    

صبر کن چهل روز که شداگه پریود نشدی  برو دکتر بهت آمپول بده بعید میدونم باردار باشی

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
منم کوتاژ،کردم، اما باردار شدن، بنظرت بخاطر کوتاژ ضخامت رحمت کم شده؟البته سر بچه دومم استراحت مطلق ب ...

دکتر میگه بخاطر کورتاژ خشن بودش ک انجام دادی