2777
2789
عنوان

بیاین سفره باب الحوائج علی اصغر ع

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 314 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰۰ صلوات هدیه به علی اصغر ۵۰۰ تاش به نیت اینکه با یه مرد خوب و پاک ازدواج کنم و خوشبخت بشم و ۵۰۰ تاش به نیت حاجت روایی اونایی که الان به دعام آمین بگن تو روخدا دعام کنید ۲۹ سالمه 😍

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏

منم ۵۰۰تا به نیت قبولی آزمون وکالتم

۵۰۰تا باز شدن گره ازدواجم 

۱۰۰۰تا هم به نیت حاجتهای خونوادم

ان شاءالله همگی حاجت روا باشید

منو هم دعا کنید مخصوصا برای راحت گرفتن جشن ازدواجم واقعا خسته شدم

منم 500تا میفرستم . دعا کنید خدا بعد 8سال حاجت دل منم بده. واقعا از زندگیم خسته شدم😢. به هر ختمی مت ...

گلم من ازاین سفره حاجت زیادگرفتم ان شالله شماهم همینطورباشی

ان شالله حاجتتون روا روا 🌻🌻

بچه محل امام رضام😎..
ان شالله حاجتتون روا روا 🌻🌻

۱۰۰ تا صلوات میفرستم

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷