2777
2789
عنوان

دکتر صدیقه ی برنا، پریناتولوژیست، لطفا یه سر بزنید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 8267 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله    

سلام عزیزم.منم طول سرویکسم کمه میترسم سقط کنم اما دکتر برنا هی میگه صب کن سرکلاژ نمیکنه.میشه بهم بگی چیکار کردی و پیش چ دکتری رفتی؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام عزیزم.منم طول سرویکسم کمه میترسم سقط کنم اما دکتر برنا هی میگه صب کن سرکلاژ نمیکنه.میشه بهم بگی ...

عزیزم برای من به دلیل مشکل جنینم تو 20 هفته سقط قانونی شد و من بهمن ماه ختم بارداری شدم

عزیزم برای من به دلیل مشکل جنینم تو 20 هفته سقط قانونی شد و من بهمن ماه ختم بارداری شدم

انشااا... ی نینی خوشمل میاری.قسمت نبوده گلم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
انشااا... ی نینی خوشمل میاری.قسمت نبوده گلم

ممنونم 

شما از دکتر برنا راضی هستین ؟

یکم زیادی ساکت نیست؟و کم توضیح نمیده؟

شمارو در نهایت سرکلاژ کرد؟

واسه زایمان چی باهاش صحبت کردین؟

قبول کرد سزارین کنه؟

ممنونم  شما از دکتر برنا راضی هستین ؟ یکم زیادی ساکت نیست؟و کم توضیح نمیده؟ شمارو در نهایت س ...

عزیزم من دکترم شهاب الدینی بود معرفی کرد ک با دکتر برنام مشورت کنم همه دکترا قبولش دارن بله بمن گف سرکلاژ و رفتم دکتر خودم برام انجام داد

عزیزم من دکترم شهاب الدینی بود معرفی کرد ک با دکتر برنام مشورت کنم همه دکترا قبولش دارن بله بمن گف س ...

یعنی میشه بهشون اعتماد کرد؟

من چون تازه بچم رو تو 20 هفتگی از دست دادم(بچم مشکل داشت سقطش کردم)

میخوام تحت نظر ایشون که پریناتولوژیست هستن باشم 

فقط نمیدونم تا چه حد میشه بهشون اعتماد کرد

دکتر شهاب الدینی در موردشون چی میگفتن؟

یعنی میشه بهشون اعتماد کرد؟ من چون تازه بچم رو تو 20 هفتگی از دست دادم(بچم مشکل داشت سقطش کردم) می ...

والا هرکی میومد میگف دکترش معرفیشون کرده اما راستش من خودمم باهاشون راحت نبودم رفتم پیش دکتر خودم

یعنی میشه بهشون اعتماد کرد؟ من چون تازه بچم رو تو 20 هفتگی از دست دادم(بچم مشکل داشت سقطش کردم) می ...

دکتر شهاب الدینی فقط ایشونو قبول داشتن