آناد_مهری مدیر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 عنوان دکتر صدیقه ی برنا، پریناتولوژیست، لطفا یه سر بزنید اینجا | مشاهده متن کامل بحث + 8267 بازدید | 66 پست دوستان کمک کنید اگه تجربه ای دارین بگیدباردارم و 3.5 ماهم هست دهانه ی سرویکسم داره کوتاه میشه و دکترم بی نهایت بیخیاله میخوام یه دکتر حاذق هم ویزیتم کنهمیشه اگه تجربه ای دارین کمکم کنید 1397/10/22 | 10:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parisa666 عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 391 یه دنیا ممنونم از لطفت گلم خیلی محبت کردی خواهش میکنم امیدوارم راحت زایمان کنی و نی نیتو سلامت بغل بگسری و کیفشو ببری
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 خواهش میکنم امیدوارم راحت زایمان کنی و نی نیتو سلامت بغل بگسری و کیفشو ببری ممنونم زنگ زدم وقت گرفتم گویا فقط تو صارمهواسه دوشنبه وقت داد بازم ممنون
parisa666 عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 391 ممنونم زنگ زدم وقت گرفتم گویا فقط تو صارمه واسه دوشنبه وقت داد بازم ممنون خواهش میکنم خداروشکر ایشالا که مشکلی نباشه ❤️
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 خواهش میکنم خداروشکر ایشالا که مشکلی نباشه ❤️ ایشالله
helen27 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7281 ایشالله سلام عزیزم.منم طول سرویکسم کمه میترسم سقط کنم اما دکتر برنا هی میگه صب کن سرکلاژ نمیکنه.میشه بهم بگی چیکار کردی و پیش چ دکتری رفتی؟ انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 سلام عزیزم.منم طول سرویکسم کمه میترسم سقط کنم اما دکتر برنا هی میگه صب کن سرکلاژ نمیکنه.میشه بهم بگی ... عزیزم برای من به دلیل مشکل جنینم تو 20 هفته سقط قانونی شد و من بهمن ماه ختم بارداری شدم
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 دوستان من هنوزم تحت نظر دکتر برنا هستم خوشحال میشم اگه کسی اطلاعت بیشتر از ایشون داره اینجا بنویسه
helen27 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7281 عزیزم برای من به دلیل مشکل جنینم تو 20 هفته سقط قانونی شد و من بهمن ماه ختم بارداری شدم انشااا... ی نینی خوشمل میاری.قسمت نبوده گلم انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 انشااا... ی نینی خوشمل میاری.قسمت نبوده گلم ممنونم شما از دکتر برنا راضی هستین ؟یکم زیادی ساکت نیست؟و کم توضیح نمیده؟شمارو در نهایت سرکلاژ کرد؟واسه زایمان چی باهاش صحبت کردین؟قبول کرد سزارین کنه؟
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 دوستان اگه کسی خانوم دکتر برنارو میشناسه بیاد و نظرش رو بگه
helen27 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7281 ممنونم شما از دکتر برنا راضی هستین ؟ یکم زیادی ساکت نیست؟و کم توضیح نمیده؟ شمارو در نهایت س ... عزیزم من دکترم شهاب الدینی بود معرفی کرد ک با دکتر برنام مشورت کنم همه دکترا قبولش دارن بله بمن گف سرکلاژ و رفتم دکتر خودم برام انجام داد انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 عزیزم من دکترم شهاب الدینی بود معرفی کرد ک با دکتر برنام مشورت کنم همه دکترا قبولش دارن بله بمن گف س ... یعنی میشه بهشون اعتماد کرد؟من چون تازه بچم رو تو 20 هفتگی از دست دادم(بچم مشکل داشت سقطش کردم)میخوام تحت نظر ایشون که پریناتولوژیست هستن باشم فقط نمیدونم تا چه حد میشه بهشون اعتماد کرددکتر شهاب الدینی در موردشون چی میگفتن؟
آناد_مهری مدیر استارتر عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 عزیزم من دکترم شهاب الدینی بود معرفی کرد ک با دکتر برنام مشورت کنم همه دکترا قبولش دارن بله بمن گف س ... دهانه ی سرویکس چقدر بود که سرکلاژ شدین؟
helen27 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7281 یعنی میشه بهشون اعتماد کرد؟ من چون تازه بچم رو تو 20 هفتگی از دست دادم(بچم مشکل داشت سقطش کردم) می ... والا هرکی میومد میگف دکترش معرفیشون کرده اما راستش من خودمم باهاشون راحت نبودم رفتم پیش دکتر خودم انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
helen27 عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7281 یعنی میشه بهشون اعتماد کرد؟ من چون تازه بچم رو تو 20 هفتگی از دست دادم(بچم مشکل داشت سقطش کردم) می ... دکتر شهاب الدینی فقط ایشونو قبول داشتن انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.