2777
2789
عنوان

دکتر صدیقه ی برنا، پریناتولوژیست، لطفا یه سر بزنید اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 8268 بازدید | 66 پست
دهانه ی سرویکس چقدر بود که سرکلاژ شدین؟

مال من ۲۹ بود ک رفتم پیش دکتر برنا بعد هی گفتن صب کن تا رسید ۲۶ بازم میگف صب کن بارداری اولته دیگه گریه کردم گفتم اگه چون اولیه براتون مهم نیست سقط شه واسه من خیلی مهمه فک کنید دختر خودتونه اگه لازمه سرکلاژ کنید‌اونم ب زور نوشت.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
دهانه ی سرویکس چقدر بود که سرکلاژ شدین؟

عزيزم من بيمارستان صارم تحت نظر دكتر هاشمي جم هستم ان تي سرويكسم ٣١ بود دو هفته بعد رفتم سونو واژينال ٣٠ بود كه گفت يه حالت فشار بده به لگنت شد ٢٧ فكر كنم منظورش اين بود با فشاري كه به سرويكس مياد طولش كاهش پيدا ميكنه دكتر سونو گفت دو هفته بعد بازم كنترل شه اگه نياز بود سركلاژ كنيم ولي دكتر خودم گفت كاري كه بايد دو هفته بعد بكنيم اونو الان انجام بديم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من ۲۹ بود ک رفتم پیش دکتر برنا بعد هی گفتن صب کن تا رسید ۲۶ بازم میگف صب کن بارداری اولته دیگه گ ...

خوب کاری کردی دکترِ مهربونی به نظرم میاد 

ممنونم عزیزم 

ایشالله که نی نی ت رو به سلامت و دل خوش به دنیا بیاری

دکتر شهاب الدینی فقط ایشونو قبول داشتن 

دکتر شهاب الدینی خودش دکتر خوبیِ

وقتی ایشون رو قبول داره خوبِ

میدونی یکی از خوبیاش اینِ که سونو و اینام داره 

آدم هی از این مطب به اون مطب نمیشه

عزيزم من بيمارستان صارم تحت نظر دكتر هاشمي جم هستم ان تي سرويكسم ٣١ بود دو هفته بعد رفتم سونو واژينا ...

به نظر من هم اگه سرویکستون به این سرعت کم شده پیگیری کنید و زودتر سرکلاژ شین بهترِ

سرکلاژ هر چی زودتر شه بهترِ

دوستان اگه کسی تجربه ای از ایشون داره بازم بیاد بگه

من تو شرایط سختی هستم و نمیخوام دوباره مشکل پیدا کنم 

میخوام دکترم خوب باشه 

چون با توجه به اتفاق بدی که واسم افتاد اگه بخوام دوباره باردار شم راه سختی دارم و پر از استرس میخوام حداقل فکرم از بابت دکتر راحت باشه

رو این حساب اگه مطالب بیشتری از ایشون میدونید بهم بگین

خوب کاری کردی دکترِ مهربونی به نظرم میاد  ممنونم عزیزم  ایشالله که نی نی ت رو به سلامت و ...

فداتشم همچنین عزیزدلم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
عزیزم نمیدونی به خانومای باردار شماره میدادن واسه مواقع ضروری یا نه؟

ببین میدادن شماره تلگرامو

شماره تلفن رو نمیدن؟ خب خیلی وقتا پیش میاد که کسی کار داشته باشه و اینکه میدونین که ایشون زیرمیزی ...

گلم بمن شمارشونو ندادن.چون من مریضشون نبودم دیدم ب ی خانوم نوشتن دادن.زیرمیزی رو اطلاع ندارم.خواهش میکنم.

ممنونم عزیزم خیلی خیلی لطف کردین

خواهش گلم.

ممنونم عزیزم خیلی خیلی لطف کردین

سلام عزیزم من این دکترو نمیشناسم ولی دکتر اشرف جمال که استاد پریناتالوژیستای بیمارستان شریعتیه و دکتر مرصوصی که اونم خیلی دکتر خوبیه خیلی عالین فردام بیمارستان شریعتی وویزیت دارن اگه میتونی اینترنتی وقت بگیر