2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

التماس دعا امروز میخوام برم سونو دعا کنید بچم سالم باشه تو سونو قبلی حالش اصلا خوب نبود

انشالله سالم و سلامت باشه 

ببخشید میتونم بپرسم چه مشکلی داره؟

الهی بحق صبوری اش وداغهایی که دید امروز وهر روز هر کسی دست نیاز به درگاهش بلند کرد حاجت روا بشه

وتمام بیماران شفا پیدا کنن..‌تمام منتظرا دامنشون سبز بشه

بیخانمانها سر وسامان بگیرن

تمام بچه ها با شادی وآرامش زیر سایه پدر ومادر بزرگ بشن

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم

عزیزم چند تا از ناپیک هات رو خوندم خیلی خیلی اتفاقی با تاپیک داستان زندگیت روبه رو شدم و خوندم اول از همه همونطور که خودت اشاره کردی قبل از اینکه من میخواستم بگم خودت اگر مقاوم بودی و به خودت تکون میدادی و به درسات ادامه میدادی و به قول خودت از خونه فرار نمیکردی 

شاید با یکی از بهترین پسرهای دانشگاه آشنا میشدی یکی از آشناهای ما انقدر زشت بود و فقیر هم بودن پدر و مادر سطح پایین قیافه ی بسیار زشت ... بعد از یه شکست عشقی کوچیک تو دوران دبیرستان نشست و فقط و فقط به درس و دانشگاه و ادامه تحصیل فکر کرد و تا دکترا خوند و با یه استاد دانشگاه ازدواج کرد تو سی و یک سالگی ...

تو خودت اجازه دادی انرژی های منفی وارد زندگیت بشن کی این دخترهای ایرانی میخوان بدونن که ازدواج تنها راه خوشبختی نیست اونم ازدواج عجله ای ... منم ازدواج عجله ای کردم و الان پشیمونم و سه سال و نیمه درگیره طلاقم 

بعد هم گفتین همسرت مشکل جنسی داشت چطور شد که حامله شدی ؟ 

شهزاده و پرنسس

من رو هم تحقیر کردن و گفتن چرا نمیری سر کار و برو فلان جا بگرد سر کار ولی من عین خیالم هم نیست الان شده سی سالمو هنوز تو مرحله طلاقم ولی مطمئنم یک روزی خدا درهای رحمتش رو بروی من باز میکنه اصلا از لطف و کرم خدا غافل نشو پیشنهاد میکنم تاپیک فال قهوه م رو بخون تا نترکوندم منم هزار و یک مشکل دارم ولی امیدم به خدای احد و واحده خدا به سر شاهده تو از اون معدود کاربرهایی بودی که با خوندن تاپیکش بغض گلوم رو گرفت مخصوصا اونجا که گفتی بله برون خواهرشوهرم بود و وتو اتاق گریه میکردم که شوهرم اومد واقعا حال تو رو تصور کردم و خیلی دلم گرفت برات حتما دعا میکنم ان شاالله از این به بعد زندگیت خیلی خیلی خیلی بهتر و پر رونق تر بشه 

شهزاده و پرنسس