بهشت زهرای تهران روی قبر بعضی شهدای گمنام اینو نوشتن ولی من دقت کردم دیدم اونایی که نوشته و اونایی که ننوشته هردو سنگ قبرشون یه مدل هست و خیلی ساده و معمولی هست.
سرقبر شهید پلارک دوتا خانم بودن، ازشون پرسیدم گفتن کسی ازشون حاجت گرفته و اومده براشون سنگ قبر گذاشته و روشم اینو نوشته! حالا چندتا سوال دارم:
1) اگه اینطوره پس چرا سنگ قبر همشون یجور هست؟؟؟؟
اون خانمی که اونجا بودن ماجرای دوستشونو گفتن که دوستشونم در خواب یه شهید گمنام رو دیدن که حاجتشونو داده بعدم از روی علایم و نشانه هایی که در خواب دیده بوده اومده بهشت زهرا گشته قبر اون شهید رو پیدا کرده و سنگ قبر گذاشته براش.
2) حالا سوال من اینجاست که شهید گمنامی که اسم نداره و آدم نمشناسه ایشون رو، چطور باید بهش متوسل شد؟؟؟
3) یعنی همه اینایی که متوسل شدن و حاجت گرفتن، همشون خواب دیدن و همشونم در خواب نشانه هایی دیدن که از روی اونا تونستن بیان قبر رو پیدا کنن و سنگ قبر بذارن؟؟؟؟؟
4) با این توضیحات الان من بخوام به یکی از این شهدای گمنام متوسل بشم چکار باید بکنم ؟ وقتی نمشناسمشون؟
5) قبر شهید ابراهیم هادی، نمادین هست روی سنگ قبر هم نوشته "یادبود" چون مفقودالاثر هستن ایشون. با وجو اینکه جا کم هست در بهشت زهرا چرا وقتی پیکری وجود نداره یادبود درست میکنن؟؟؟ خیلیا نمیدونستن و روی سنگ قبر رو هم نمیخوندن. میومدن موقع فاتحه دادن، دست میکشیدن روی قبر به نشانه تبرک!!!!
6) آیا درسته که میگن داخل قبری که یادبود ابراهیم هادی هست، شهید گمنام دیگه ای دفن شده؟ اگه درسته چطور مسولان بهشت زهرا اجازه اینکارو دادن؟ اینکار باعث شده قبر اون شهید گمنام دیده نشه.
6) میگن خود شهید ابراهیم هادی در مراسم تدفین پسرعموشون که قبرشون نزدیک به همین سنگ قبر یادبود هست، اینجارو نشون داده و گفته من اینجا قراره دفن بشم. اگه این حرف درست باشه، آیا شهید ابراهیم هادی نمیدونستن که اونجایی رو که دارن نشون میدن قراره پیکر دیگری هم دفن بشه؟
لطفا کسانی که کتاب ایشون رو خوندن بگن که آیا در کتابشون چیزی در این موارد نوشته شده