2777
2789

من که دیشب چیزی نگفتم اسم از کسی نیاوردم چرا منو قطع دسترسی کردین لطفا کاربریمو درست کنین خواهش میکنم😭😭😭😭

دیگه قول میدم تو این تاپیکا نرم حرف نزنم میشه کاربریمو از تعلیق در بیارین من اصلا با این کاربری راحت نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف سیاسی زدی؟ درباره مشکلات و معضلات جامعه حرف زدی؟ درباره هوا حرف زدی؟

تو نمی دونی درباره این چیزها نباید حرف بزنی؟ اینجا فقط تاپیک مادرشوهر و جاری و خواهرشوهر مجاز هست

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir
کجا پیام بدم 

جستجو کن نی نی یار هارو بعد گزینه ارسال پیام رو بزن بهشون پیام بده ب همشون پیام بده وبگو ک دیگه قول میدی تو بحث های سیاسی شرکت نکنی بالاخره یکیشون جوابتو میدن نی نی یار 1خیلی مهربونه اون منو از تعلیقی در اورد ولی من ب پنج تاشونم پیام دادم

زمانی ارزش این دنیا رو میفهمی ک هیچ پناهی جز خدا نداشته باشی
دقیقا .....اشتباه کردممممم😭😭😭😭😭😭

اگه زده کاربریت تعلیق شده که خوشابحالت، تا هفته دیگه آزاد میشی، اگه زده کاربریت تایید نشده، برای همیشه مسدود شدی و راه برگشتی نداری

اولین اشتباه آخرين حضورت تو نی نی سایته

اگه زده کاربریت تعلیق شده که خوشابحالت، تا هفته دیگه آزاد میشی، اگه زده کاربریت تایید نشده، برای همی ...

یعنی بعد یه هفته میتونم با کاربری قبلیم بیام؟خود به خود درست میشه یا باید بهشون پیام بدم تا درست کنن؟

یعنی بعد یه هفته میتونم با کاربری قبلیم بیام؟خود به خود درست میشه یا باید بهشون پیام بدم تا درست کنن ...

اگه نوشته تعلیق شده، آره تا هفته دیگه آزاد میشی، نیازی نيست به کسی چیزی بگی، به طور خودکار آزاد میشی