2777
2789
عنوان

بچه هابیایین......

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 19 پست

کودک یه دختر نه ساله دارم یه پسر یه ساله دخترم خیلی تیزهوشه تست وکسلر هم ازش گرفتم ای کی یوش 143اما اصلا اعتماد بع نفس نداره و تازگیا خیلی پرخاشگر شده همش میگه چرا اونا بغل میکنی شدیدا درمانده شدم میتونی کمکم کنی عزیزم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کودک یه دختر نه ساله دارم یه پسر یه ساله دخترم خیلی تیزهوشه تست وکسلر هم ازش گرفتم ای کی یوش 143اما ...

عزیزم کودک شما بسیار حساس شده که اونم بخاطر توجه بیشتر شما به کودک ۳ سالتون هستش سعی کنید با دخترتون وقت بیشتری بزارید کاری کنید حس کنه خیلی ارزش مند و اعتماد به نفسش بالاتر بره مثلا یه بازی که دوست داره رو باهاش انجام بدید بعد بگید خب تو اول شروع کن تو خیلی خوب بازی شروع میکنی یا مثلا کارهایی کنید که اون احساس ارزشمندارزشمند بیشتری کنه و متوجه بشه شما حواستون بهش هست 

راههای دیگه که اعتماد به نفس کودک بالا بره میشه به تعریف و تمجید کودک تو جمع خانوادگی اشاره کرد مثلا وقتی دور هم جمع هستید بگید دختر من بسیار عالی بازی میکنه هیچ کسی مثل اون بلد نیس با اسباب بازیاش انقو خوی بازی کنه یا وقتی کاری رو انجام میده حتی اگه به نحو احسن و عالی نبوده مثبت باهاش حرف بزنید بگید خیلی خوب تلاشت کردی یا حس ارزشمند بودن بهش بدید مثلا امروز این غذا رو که مورد علاقه تو بود درست کردم

راههای دیگه که اعتماد به نفس کودک بالا بره میشه به تعریف و تمجید کودک تو جمع خانوادگی اشاره کرد مثلا ...

عزیزم ممنونم از راهنمایت بخدا خیلی بهش توجه میکنم اما پسر کوچیکم یک سالشع طبیعیه که وقت بیشتری از من طلب کنه اما دخترم نسبت بع همه پرخاشگر شده خیلی دادوفریاد میکنه