سلام دوستان من عقدم شوهرم میخواد برام سرویسموبگیره تاقبل عید(سرعقدنزاشتم بگیره چون بهش فشارمیومدخیلی خرج داشتیم گفتم حالابعدا بگیره) من نظرم اینه ی نیم ست بردارم بقیه پولشوبدم النگو و دستبند ازوقتیم عقدکردیم ۴تاالنگوبرام گرفتن و یه انگشترنشون و حلقه و ۲تاگوشواره و یه پلاک اسم
حالابنظرتون تصمیم خوبی گرفتم یاهمون سرویسوبگیرم
بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
النگو میخوای چیکار یه سرویس خوب و جوندار بگیر اسپرت باشه از دستبندش استفاده کن. ظرافتش مهم نیست مهم اینکه محکم باشه و دوام داشته باشه . بخاطر قدرت خرید مردم سرویس طلاهای الان خیلی زپرتی شدن به یجا گیر کنن پاره میشن
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بجای نیم ست یه سرویس طلا بخر .نیم ست جای سرویس و نمیگیره .
عوضش یه سرویس بدون اجرت یا با اجرت پایین انتخاب کن تا زیاد ضرر نکنی .
با این شرایط اقتصادی پیش رو مطمئن باش قیمت طلا تا عید زیادتر میشه .
همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه .تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین
النگو که اصلا سلیقه من نیست ..مخصوصا که من کارمندم خیلی زشته ....من سرویس سنگین برداشتم ..البته جز عروسی استقاده نداره ..ولی من خودم فقط طلا رو واسه پس انداز میخرم وگرنه اهل استفاده نیستم به اون شکل ...نیم ست رو ولی همیشه میشه خرید