2777
2789
عنوان

خانماتوروخدابیایین😢😢😢

212 بازدید | 24 پست

سلام خانماحالم خیلی بده شوهرم اصلاانگارنه انگار که زن داره

دیشب مهمون بوریم خونه داییش چون تعدادزنهازیادبودشوهرم گفت باپسرداییم میریم خونه دوستش اخرشبم گفت بمون همونجا اخه ماشین هم نبودکه برگردیم خودشم موند خونه دوستش...امروزم ک اومدیم خونمون گفت من یه لحظه برم خونه فامیلمونوبیام ساعت 4رفت 6نیم اومد😭😭😭😭دهنش بومشروب میداد گفت حولمواماده کن برم استخر اصلاباهاش حرف نزدم بعد که هی گفت چیه همه جی بهش گفتم گفت بخدازودمیام گفتم بری دیگ دروبازنمیکنم گفت بیاببرمت خونه هموناکه نترسی گفتم من دیگ نه جایی میمونم نه مهمونی بیشتر از12میام😢😢😢یکم قربون صدقه رفت که بخوره توسرش گفت شام اماده کن ک اومدم گفتم درست نمیکنم اونم رفتش😢😭😭😭خیلی حالم بده 

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

احساس میکنم اصلا واسش مهم نیستم...الان ک اومد بهش میگم ازاین به بعد جایی بخوام برم اصلابهت نمیگم چ برسه ازت اجازه بگیرم مثل خودت رفتارمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چیزها رو با حرف زدن و برنامه‌ریزی مشترک می‌شه حل کرد. قهر کردن نداره که.

من تاالان میخواستم برم بیرون نمیزاشت تنهابرم ولی منم دیگ ساکت نمیمونم

رفیق بازی خیلی بده معمولا ب مرور زمان و اومدن بچه با بچه سرگرم میشن میزارنش کنار البته اگ خودشون بخان بعضیا بچه ام دارن بازم رفیق بازن باهاش صحبت کن ببرش مشاوره

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

من اگه باهاش اجازه میدم اونم با دوستاش راحت بزارم چون تجربه نشون داده هرچی مرد و محدود کنی اتفاقات بدتر میفته😁البته بشرطی که اونم سواستفاده نکنه و واسه خانم و خانواده هم وقت بزاره

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

عزیزم وقتی اومدیکم سرسنگین باش باهاش ولی قهرنکن چون اصلا مردا باهوش نیستن که بفهمن دقیقا کجای کارشون مورد داشته.

وقتی خواست باهات حرف بزنه قهرنکن

توقع و درخواستهاتو بهش بگو😊

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊