2777
2789
عنوان

کشیدن بخیه سرکلاژ

9920 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من 36 هفته و یک روزم هست و میخوام سه چهار روز دیگه نخ سرکلاژ رو بکشم چون انقباضات نامنظم زیادی دارم و میترسم، از طرفی وزن نی نی هم کمه و حداقل باید دو هفته دیگه تو شکمم بمونه و وزن بگیره به نظرتون چیکار کنم؟

با کشیدن بخیه ها روند زایمان جلو میاد؟

خدایا حال همه رو خوب کن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقباض داری خطرناکه باید بکشی  که رحمت پاره نشه  خدای نکرده  احتمالا دکترت بگو بستریت کنه دو هفته دارو بگیری تخت نظر باشی که دهانه رحمت باز نشه  منم سرکلاژم انقباض ندارم ولی 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
انقباض داری خطرناکه باید بکشی  که رحمت پاره نشه  خدای نکرده  احتمالا دکترت بگو بستریت ...

پرولوت و ایزوپرین مصرف میکنم چند روزه ترشحات سبز هم به معضلاتم اضافه شده موندم چیکار کنم

یعنی بخیه ها رو بکشیم زایمان زودتر اتفاق نمیفته؟

فکر نمیکنم کم کمش طی یک هفته اتفاق نمیفته چون من هم انقباض دارم هم پله زیاد میرم ولی تا حالا اتفاقی نیفتاده که

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر نمیکنم کم کمش طی یک هفته اتفاق نمیفته چون من هم انقباض دارم هم پله زیاد میرم ولی تا حالا اتفاقی ...

ممنون خیالم یه کم راحت شد دوشنبه وقت دکتر دارم میرم میکشم

پرولوت و ایزوپرین مصرف میکنم چند روزه ترشحات سبز هم به معضلاتم اضافه شده موندم چیکار کنم

نگران نباش بخیه رو هم بکشی نهایت یه هفته طول میکشه بچه وزنشم کم باشه خداروشکر رسوندی آخر، بیرون وزن میگیره

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
نگران نباش بخیه رو هم بکشی نهایت یه هفته طول میکشه بچه وزنشم کم باشه خداروشکر رسوندی آخر، بیرون وزن ...

توکل بر خدا ایشالا تا آخر 38 هفته تو شکمم بمونه

توکل بر خدا ایشالا تا آخر 38 هفته تو شکمم بمونه

عزیزم‌منم انقباض نامنظم‌داشتم اول ۳۶ هفته بخیه هامو کشیدم ی هفته طول کشید تا زایمان کنم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
ممنون خیالم یه کم راحت شد دوشنبه وقت دکتر دارم میرم میکشم

بکشی خیالت راحتتره نهایت بچتم دنیا بیاد وزنش کمه ولی اینجوری خدای نکرده ممکنه رحمت پاره شه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم‌منم انقباض نامنظم‌داشتم اول ۳۶ هفته بخیه هامو کشیدم ی هفته طول کشید تا زایمان کنم 

به سلامتی عزیزم

واسه منم دعا کن ایشالا سر وقت نی نیم بیاد که حداق دو کیلو و نیم بشه وزنش خیلی کمه

به سلامتی عزیزم واسه منم دعا کن ایشالا سر وقت نی نیم بیاد که حداق دو کیلو و نیم بشه وزنش خیلی کمه

ازمنم‌وزنش کم‌بود ۲۳۰۰‌بود ولی خداروشکر بعدش وزنش خوب شد مهم‌ اینه ک‌سالم‌بدنیا بیان 

ان‌شالله بسلامتی میاد بسپرش بخدا 😍😍😘

حالا این‌بچه دوم‌ن‌سرکلاژ کردم‌ن‌استراحت درست حسابی ن‌امپول درستی الان‌تو ۳۹ هفتم‌هنوز بدنیا نیومده😂😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید