2777
2789
عنوان

خانومای عزیز مازندرانی

241 بازدید | 3 پست

سلام. ببخشید. من ماه هشتم بارداری هستم. دکترم خانون مسلمی زاده هستن ولی میخوام بیمارستان حکمت زایمان کنم. باید تحت نظر دکتر همونجا باشم. خواستم بدونم شما دکتر ناییجی رو میشناسین؟ دکتر خوبیه؟ یا دکتر دل برده؟

مازتدران هزارتا بیمارستان داره کجای مازندرانی... من چالوسم. جاهای دیگه نمیدونم.  منم دکتر بیمارستان خصوصیه ولی میخوام دولتی برم تا اخر طبق نظر اونم درد زایمانم که گرفت میرم زایشگاه دولتی با سونو مدارک    همونجا زایمان میکنم

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
مازتدران هزارتا بیمارستان داره کجای مازندرانی... من چالوسم. جاهای دیگه نمیدونم.  منم دکتر بیمار ...

من قائمشهرم عزیزم. دکترم بیمارستان خصوصی عمل میکنه. زورم میاد شیش هفت تومن پول بدم. میخوام برم حکمت ساری. فقط نمیدونم الان که ماه هشتم قبول میکنن دکترمو عوض کنم یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قائمشهرم عزیزم. دکترم بیمارستان خصوصی عمل میکنه. زورم میاد شیش هفت تومن پول بدم. میخوام برم حکمت ...

حکمت ساری بری بچه اول باشی فقط و فقط زایمان طبیعی اگر نشد سزارین

اگر  بچه اولت سزارین باشه دومی راحت سزارین‌میکنن

در غیر این صورت اصلا شرایط طبیعی داشته باشی سزارینت نمیکنن 

دکترت هم دکتر بیخودیه اگر قول بده بهت بیاد اون بیملرستلن فکرشم نکن نمیاد چون اونجا کار نمیکنه و بیمارستان دولتی اینجوریه شیفت هرکیربود اون عملت میکنه

❤️🌷