2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصفهانم خخخ

تو این اوضاع چقدر باید حسودی کنه 😃

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️
من کم کم متوجه خیانتاش شدم البته حق داشت من شیرازمو اون اصفهان البته منو هم نگه میداشت و ولم نمیکرد ...

ميگما مرد خیانت کار بری شمو مرد زندگی نمیشه. ولش بکن عامو. اقدا بیتر از او هسن که خدا میدونه. می چن سالته

انقد دوسش داشتم ک یه بار بحثمون ک شد خیلی فشار رو من بود خیلی تهمت زد بهم قرص خوردم ولی خدارو شکر زو ...

خخخ دوست پسر منم تا دلت بخواد بهم تهمت زده چطور کسی که بهت تهمت میزنه را دوس داری؟

خخخ دوست پسر منم تا دلت بخواد بهم تهمت زده چطور کسی که بهت تهمت میزنه را دوس داری؟

شکاک بود خیلی از خونواده از هم پاشیده بود عصبی بود برا همین ایجور اخلاقی داشت.من 23سالمه الان ولی 15سالگی با پسرعموم حرف زدم

این دوره دیگه کیه ک عصبی نیست شرایطا خیلی بد شده همه تو فشارن واقعا

عزیزم رفتارش رو توجیه نکن...با مرد عصبی و شکاک خیلی سخته زندگی کردن...اگه تهمت بزنه که دیگه هیچ احترام و حرمتی بینتون نمیمونه ......از ذهنت کلا پاکش کن

عزیزم رفتارش رو توجیه نکن...با مرد عصبی و شکاک خیلی سخته زندگی کردن...اگه تهمت بزنه که دیگه هیچ احتر ...

اره ابجیمم همینو میگه میگه دوستی خیلی فرق داره تا وقتی بری تو زندگی مشترک