2777
2789
میدونم ولی چیکار کنم بعد از یه مدت خیییییلی دلم براش تنگ میشه انگار یه چیز گم شده دارم 

بیکاریا...اونم اون پسر عموت....دنبال یه کیس بهتر بگرد

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید

نه هزار تا شماره عوض میکرد و شماره اخرش تو دعواهامون بود ک عوض کرد فقط اخرشو تا حدودی تو ذهنمه گفتم تو گوشی مامانم هستش ک اصلا فکر نمیکردم پاک بشه و حتی تو شهر ما هم نیستن اونا اصفهانن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ولی چیکار کنم بعد از یه مدت خیییییلی دلم براش تنگ میشه انگار یه چیز گم شده دارم 

حست کاملا طبیعی . خب مسلمه ۶ سال بهم بودید اما به اینده فکر کن که بدرد هم نمیخوردید و خدای ناکرده جدایی و ... 

کم نیست این زندگی ها . به اونا فکر کن تا اروم شی

حست کاملا طبیعی . خب مسلمه ۶ سال بهم بودید اما به اینده فکر کن که بدرد هم نمیخوردید و خدای ناکرده جد ...

میدونم کار به قسمتم چی هست رو ندارم چقد بده ک دستم به هیچ جا بند نیست هیچی ندارم ازش

😔😔😔😔چقد حسودیم میشه به کساییکه اونجان

منم اصفهانم یکم بیشتر حسودی کن 🙄🙄

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️
حالا فرضا تلفن اش را هم داشتی چه بدرد میخورد . فقط رابطه کش دار میشد و ....

نمیدونی اخه یه دیقه صداش بشنومم چقد حالمو خوب میکنه حتی اگر رابطه ای بعدش نباشه ک میدوننمم نیست بین ما خیلی وقته همه چیز تموم شده

درکت میکنم😔😔😔😔منم خیلی دلم تنگه خیلی امادلش بام نیست😔

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤