2777
2789
عنوان

کوهنوردی و طبیعت گردی

| مشاهده متن کامل بحث + 5472 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيايم .

درس دوستى را از كوه ياد بگيريم كه هيچ وقت  دست همديگر را رها نميكنن مانند زاگرس كه از شمال شرق تركيه شروع ميشود وبا فراز ونشيب خود سلسله جبال اشترانكوه را بجود مياورد وپيوسته از كوه قارون عبور ميكند وجبال زرد كوه را ميسازد  وسپس بلندترين ارتفاع را در قاش مستان دنا بوجود مياورد وبا تواضع تمام از مورگل  حوض دال سى چانى   بيژن وگردنه بيژن  عبور ميكند وسر انجام در منطقه خليج فارس در ناحيه گنو سر تعظيم فرود مياورد ءءء وادامه خود. را تقديم امواج خروشان دريا مينمايد

به اعتقاد من

صبح ها به خودیِ خود

صبح نیستند...

باید دلیلی برایِ آغاز باشد..

باید انگیزه و هدفی ، این ثانیه هایِ مبهم را به سمتِ صبح شدن ، هُل بدهد...

صبح ، دلیل می خواهد

گاهی یک هدف می شود دلیل تو

گاهی یک اتفاقِ مبارک

و گاهی هم یک آدمِ خوب ...

و من هر سه را برای ثانیه هایِ ارزشمندتان آرزو می کنم...

هر لحظه تان ، به زیباییِ صبح ...

صبحی که از همان ابتدایش ، با هزاران امید و انرژی و انگیزه آغاز شود،

... که روزتان را ضمانت کند!

... که ... واقعاً "صبح" باشد...!

چهارشنبه ۲۶ دی ماه 1397

امروز برای هماهنگی سلامت جسمی ، ذهنی و روحی خود وقت صرف می کنم و به یقین  می دانم در پایان روز اگر سالم باشم ثروتمندم .

خداوندا سپاسگزارم.

این مراقبه را 7 مرتبه با صدای بلند برای خود تکرار نمایید .

قانون کوهنوردی!

1- تمرین🏊‍♀

بدون داشتن آمادگی جسمانی و تمرین کافی رفتن به کوه نه تنها هیچ لذتی نداره بلکه آسیب های جدی به شخص وارد میشود.

بهترین تمرین برای کوهنوردی  و سنگنوردی (علاوه بر ورزش های هوازی و بدنسازی)  همان کار بر روی سنگ و کوه است. .

2-تجهیرات🕶🎒

هیچ چیز بدتر از تجهیرات بد و ناکافی کوهنورد را اذیت نمیکند.

وسائل و تجهیرات مورد نیاز مربوط به هر برنامه‌ و هر فصل متفاوت است. که قبل از اقدام به اجرای برنامه‌ باید چک شود .

تجهیزات خوب تو را به قله نمیبرد اما «سالم» برمیگرداند...

3- تغذیه🍋🍎

تغذیه صحیح و سالم ( میوه-سبزی-آب ) قبل از اجراء حین و پس از برنامه‌ بسیار مهم و ضروریست. و نقش مهمی در موفقیت‌ یا عدم موفقیت‌ فرد دارد.

4- تکنیک و تجربه🏔⛺️

آموزش تکنیک های کوهنوردی و سنگنوردی ، شرکت در دوره های آموزشی و کسب تجربه از پیشکسوتان لازم است تا کوهنورد با اعتماد بنفس بالایی گام در کوهستان بگذارد.

5- توان ذهنی و روحی بالا😊

اگر فرد با دارا بودن همه موارد بالا،

روحیه ای قوی و محکم نداشته باشد و نتواند در شرایط سخت تصمیم صحیح بگیرد کارش به مشکل برمیخورد.

کوهنورد باید با اعتماد بنفس بالا، شوخ طبع ، درعین حال جدی ، و دیدگاهی وسیع و مثبت باشد تا براحتی بتواند در شرایط بحرانی خود و تیمش را از صدمات برهاند.