2777
2789
عنوان

جراح بینی در مشهد

1158 بازدید | 15 پست

سلام خاستم بدونم کسی هست ک خودش یا از اشناهاش پیشه دکتر فرهادی یا یازرلو در کلینیک قائم عمل کرده باشه؟رضایت داشتن؟

اگر دکتره خوب با هزینه پایین میشناسید هم لطفا معرفی کنید🌹

بینیم استخوانیه میخام نیمه فانتزی عمل کنم

من این دکتر رو نمیشناسم اما خودم واسه بینیم که دنبال دکتر خوب میگشتم همه دکتر ناصری صدر رو بهم معرفی می کردن، من هم شکستگی داشتم هم انحراف شدید دکترا میگفتن چون انحرافت شدیده بینیت صاف در نمیاد اما ناصری صدر بینیمو فوق العاده درآورد دقیقا همونجوری که دوست داشتم. نمونه کاراش تو اینستاش هست بدون روتوشو و ادیت mnasserisadr

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی از دغدغه های که داشتم این بود که نمی خواستم تا تهران برم برای جراحی بینی چون واقعا نه تنها از نظر هزینه برام خیلی به صرفه بود هم اینکه تهران کسی نداشتم برم خونه شون بمونم خدا روشکر بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که برم پیش دکتر فرزاد فر ، خدا روشکر مشهدم جراح بینی خوبم داریم

سلام دوستان، برای عمل بینی کدوم دکترو پیشنهاد میدین؟ بین دکتر بخشایی، پورصادق، ناصری صدر و نعیمی مو ...

فقط دکتر ناصری صدر

میدونی من چند سال پیش که هیچکدوم از این دکترا نبودن پیشش جراحی کردم

خیلی کارش درستههههه

https://www.instagram.com/mnasserisadr/

اینستاشو همیشه دنبال میکنم

برو ببین کاراشو

به نظر من دکتر نرگس رزم آرا بدون شککککککککککککککککککککککک بهترین دکتر جراح بینی تو مشهد  هست ، من خیلی تو خواب خروپف می کردم ، خیلی اذیت می شدم ، به خاطر پولیپ شدیدم تصمیم گرفتم جراحی بینی انجام بدم ، خدا روشکر خیلی راضی ام همه میگن خیلی تغییر کردم خوب شدم. الان خیلی راضیم . بچه ها با این لینکی که فرستادم می تونید مشاوره آنلاین بگیرید و اینکه میتونید باهاشون تصویری هم تماس داشته باشید 

https://mavarateb.com/doctorrazmara

من نزدیک مشهد زندگی میکنم چند ماه پیگیری کردم دکترای مختلف کار هیشکیو خوشم نمیومد 

یکی از دوستام بهم دکتر مسعود ناصری فرد که جراح بینی تو مشهد هست رو معرفی کرد

خیلی کاراش خوب بود

رفتم اونجا عمل کردم دقیقا همونی شد که میخواستم

رو دست دکتر پریسا نظرپور واسه جراحی بینی تو مشهد دکتری نیست و ایشون رو همه به عنوان جراح بینی خوب تو مشهد میشناسن، به نظرم جای دیگه نرو. من دختر خالم خیلی بینیش بد بود، الان انقدر خوشکل شده با یه عمل بینی که حد نداره