2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

115 بازدید | 14 پست

ازوقتی برای بارداری اقدام کردم.روزهای پریودم کمتر شده یعنی قبلا هفت روز طول میکشید الان ۴ روزه تموم میشه؟وپریودم تو این سه چهار روز با لخته های خونی همراهه؟سه ماه تو اقدامم.کسی بوده که اینحوری شده ولی ماههای بعدش حامله شده؟خیلی نگرانم میشه راهنماییم کنید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کلا بهم ریخت عقب جلو میشد لکه بینی پریود کوتاه مدت البته دو سه ماه اقدام کردم نشد بیخیال شدم

چه زود نا امید شدی.دکترم میگه زوج سالم شاید یکسال طول بکشه.کاملا طبیعیه

واقعا؟ یه سال اره اعصابم بهم میریخت هروقت منفی میشد  ان شالله خدا به شماهم نی نی میده به منم ...

آره عزیزم.کاملا درک میکنم چی میگی منم هرماه که موفق نمیشیم اعصابم به هم میریزه ولی توکل به خدا هروقت مصلحته.منم استرسم خیلی زیاده و میگن استرس مانع بارداریه

آره عزیزم.کاملا درک میکنم چی میگی منم هرماه که موفق نمیشیم اعصابم به هم میریزه ولی توکل به خدا هروقت ...

دقیقا حالا خوبه من اصلا بچه نمیخاستم به اصراردهمسرم قبول کردم بعد هرماه که منفی بود عصبی مشدم خیلی زیاد که دیگه شوهرم گفت خوبه تو بچه ننیخاستی  فعلا بیخیال میشیم تا تو حالت بهتر شه

اما کم شدن پریود فکر میکنم طبیعیه همه همینطوری میشن اخه

من اولین ماهه امروز هم پری شدم دیگه بیخیال شدم😂نمیخوام کل یه سال و با است رس بگذرونم دروغ چرا ولی ک ...

دقیقا همه بار اول فکر میکنیم باردار میشیم.این استرس شدن و نشدن آدمو دیوونه میکنه

منم اقدام به بارداریم 3روزه عقب افتاده بی بی چکم زدم منفیه.ولی نمیدورنم چرا پری  هم نشدم.....نا ...

از بی بی چک بدم میاد.من از ماه بعد دیگه استفاده نمیکنم.صبر میکنم اگه یه هفته بیشتر تاخیر شد.یکسره میریم آز بتا