2777
2789
عه اینکه واقعا زشته🐀😦

خوب چیکار میتونم بکنم. نه فق برای فامیلای من. با خانواده خودشم اون موقع که زنده بودن همین جور بود. هیچ عروسی وعقدی نمیره. کاری هم به مذهب واینا نداره ها. یعنی میگم مذهبی که بگم نوار باشه نمیره اون جوری نیست. دیگه خانواده منم اخلاق شوهرم دستش اومدن. در عوض پول لباس وارایشگاه وکادو رو میده ولی خودش نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما بدون اون اجازه رفتن ندارید یا دارید ؟

آبم نمیتونم بخورم بدون اجازش      گاهی  زنگ میرنه سرکارم شیفتامو کنسل میکنه اگه پول شیفتامو یه خورده دیر بدن    لاتیه برا خودش

التماس نمیکنم      اصلا برام مهم نیس     اصلا فداکاری های منو نمیبینه   ...

فدا کاری نکن . به خودت برس . ریخت وپاش کن اساسی و چنین وانمود کن فقط برای خودت زندگی میکنی و ادمیزادی در کنارت نیست . یه وقتهایی از توجه و محبت و فداکاری زیاد به قول شما  مردها هوا ورشون میداره . جلو پا بندازه تا اون بدوه

لطفا یه صلوات 🌸برای حل مشکلم بفرستید . نیازمندم 🙏