2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت تا حالا تولد برادرزاده هام نیومده     کثافت  امشبم دعوتیم بامبول درمیاره آشغال

خودتو کنترل کن لطفا به اعصابت مصلت باش الان که اومدی درد دل کنی اروم باش اینجوری بهتر می تونی موارد رو بگی 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

استارتر من درکت میکنم همینایی که میگن مودب باش خودشون تو عصبانیت هزار تا حرف میزنن،یا تنها برو یا نرو اصن تا چن روز بش محل ندع😟🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

استارتر حق داری ناراحت باشی ولی کاریش نمیتونی بکنی زندگیتو که به خاطر این چیزای پیش پا افتاده نمیتونی به هم بزنی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

این نصیحت را گوش کن . هیچوقت التماسش نکن که جایی بیاد . هر چی دنبال شوهر بدویی تند تر  میتازه . یه مدت دندون رو جیگر بزار و با خوشحالی بگو من امشب دعوتم شما میایی یا نه ؟؟

شاد و شنگول هم برو . خودش عقلش میاد سر جاش 

لطفا یه صلوات 🌸برای حل مشکلم بفرستید . نیازمندم 🙏
استارتر من درکت میکنم همینایی که میگن مودب باش خودشون تو عصبانیت هزار تا حرف میزنن،یا تنها برو یا نر ...

چراهمش موش میزاری؟

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 
شما تو اوج عصبانیت  و مورد ظلم بودن  چطوری   ؟   لفظ قلم حرف میزنی مودب خانم

اخه عزيزدلم چرا اينقد خودتو درگير كني خوب نياد ولش كن مطمنن خانواده ات درك ميكنن برو كلي بهت خوش بگذره الكي هم با همسرت دعوا نگير يه بار بهش بگو دوست دارم تو هم بياي همنطورس تو دوستداري من همراهت بيام اما هرطور راحتي دوبار اينطوري رفتار كن جواب ميگيري

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست
این نصیحت را گوش کن . هیچوقت التماسش نکن که جایی بیاد . هر چی دنبال شوهر بدویی تند تر  میتازه . ...

التماس نمیکنم      اصلا برام مهم نیس     اصلا فداکاری های منو نمیبینه   ۵ ساله زنشم موهامو سفید کرده   الان دارم منفجر میشم   خیر سرم    سرکارم