نینیسایتیقدیمی مدیر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 727 عنوان با اون لعنتی دعوام شد 😯 | مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 68 پست شوهرمو میگم 1397/10/20 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نینیسایتیقدیمی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 727 تو هم تولد یکی از اعضای خونوادش تلافی بکن. یا مهمونی که از طرف اون دعوتین نرو تا بفهمه مزه بامبول در ... نمیدونی چه شریه سراپا لاتیه برا خودش
بانوو_م عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 2133 خب شاید یه ناراحتی ای دارهمثلا کسی بهش توهینی کرده که دلخورهصحبت کنید باهم ببینید مشکل چیه آخه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
گلرخدو عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 28697 هیچوقت تا حالا تولد برادرزاده هام نیومده کثافت امشبم دعوتیم بامبول درمیاره آشغال خودتو کنترل کن لطفا به اعصابت مصلت باش الان که اومدی درد دل کنی اروم باش اینجوری بهتر می تونی موارد رو بگی وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .
chaqaloo عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 20428 استارتر من درکت میکنم همینایی که میگن مودب باش خودشون تو عصبانیت هزار تا حرف میزنن،یا تنها برو یا نرو اصن تا چن روز بش محل ندع😟🐀 هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37183 استارتر حق داری ناراحت باشی ولی کاریش نمیتونی بکنی زندگیتو که به خاطر این چیزای پیش پا افتاده نمیتونی به هم بزنی یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
آویز عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 4595 چطور بدون اون برم دعوای خونی راه میندازه دخترمو کشون کشون تو دعوا اذیت میکنه اگه ... یعنی نمیزاره خودتم بری ؟ خدایا شکرت برای همه چیز😘
بارانا7762 عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 107 این نصیحت را گوش کن . هیچوقت التماسش نکن که جایی بیاد . هر چی دنبال شوهر بدویی تند تر میتازه . یه مدت دندون رو جیگر بزار و با خوشحالی بگو من امشب دعوتم شما میایی یا نه ؟؟شاد و شنگول هم برو . خودش عقلش میاد سر جاش لطفا یه صلوات 🌸برای حل مشکلم بفرستید . نیازمندم 🙏
نینیسایتیقدیمی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 727 تو تولد فامیلاش می ری؟ من کلفتی خانوادشو میکنم مهمونی رفتن پیش کش نهایت حرمتو براشون قائلم
آریادخت عضویت: 1392/02/25 تعداد پست: 24712 چطور بدون اون برم دعوای خونی راه میندازه دخترمو کشون کشون تو دعوا اذیت میکنه اگه ... چرا نمیتونی بدون اون بریمن خیلیارو دیدم بدون شوهراشون میرن مهمونی خونه خواهربرادرشون
مهرناز74 عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 3420 استارتر من درکت میکنم همینایی که میگن مودب باش خودشون تو عصبانیت هزار تا حرف میزنن،یا تنها برو یا نر ... چراهمش موش میزاری؟ برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم
binazir عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 3359 شما تو اوج عصبانیت و مورد ظلم بودن چطوری ؟ لفظ قلم حرف میزنی مودب خانم اخه عزيزدلم چرا اينقد خودتو درگير كني خوب نياد ولش كن مطمنن خانواده ات درك ميكنن برو كلي بهت خوش بگذره الكي هم با همسرت دعوا نگير يه بار بهش بگو دوست دارم تو هم بياي همنطورس تو دوستداري من همراهت بيام اما هرطور راحتي دوبار اينطوري رفتار كن جواب ميگيري ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست
آریادخت عضویت: 1392/02/25 تعداد پست: 24712 من کلفتی خانوادشو میکنم مهمونی رفتن پیش کش نهایت حرمتو براشون قائلم خب اشتباه میکنیتوام نکن
nohime عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 989 معمولا شور😖😖😖 باید سیب زمینی مشاوره و صحبت بندازن توش یه کم شوری رو بگیره😃 I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
نینیسایتیقدیمی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 727 این نصیحت را گوش کن . هیچوقت التماسش نکن که جایی بیاد . هر چی دنبال شوهر بدویی تند تر میتازه . ... التماس نمیکنم اصلا برام مهم نیس اصلا فداکاری های منو نمیبینه ۵ ساله زنشم موهامو سفید کرده الان دارم منفجر میشم خیر سرم سرکارم