2777
2789
عنوان

چجوری چاق بشم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 68 پست
چند کیلو  اضاف کردی

من خودم ۵۴ بودم دیگه رسیدم بالا ۶۰ 

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

۰۰۷رو من شنیدم چاق میکنه ولی میگن ۻرر داره

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای لاغری چی خوبه بخوریم منم حالم بده ازچاقی😭😭

رژیم عزیزم

من همه راهی رفتم حتی قصد داشتم پک مهدی خردمند رو بگیرم 

اما شروع کردم رژیم یک هفته رژیمم با کالری شمار دو کیلو کم کردم ۶ سانت دور کمر کم شده 

چند روز اول مهمه که بدنت عادت کنه 

قد وزنت چنده

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
من صورتم پهن و گرده یبار همینجوری خوردم که پرتر بشه دیگه خیلی اثر کرد خودمم تپل شدم اثرشم موند الانم ...

یعنی تو شیردهی میشه خورد ؟من بچه شیر میدم خیلی داغون شده صورتم 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
یعنی تو شیردهی میشه خورد ؟من بچه شیر میدم خیلی داغون شده صورتم 

نه دیگه الان ک بچه شیر میدیم روز ب روز لاغرتر میشیم😩 من ک پسرم یسره شیر میخوره

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

یه چیز دیگه که دکتر گفت 

شکم اولین جایی که واق میشه و اخیرین جایی که لاغز میشه و صورت آخرین عضو کع واق میشه و اولیه که لاغر میشه 

با خوردن فقط شکم میارید 

هر مغزی که تو خونه دارید با عسل شیره خرما یا خور خرما قاطی کنید خوب ورز بدید بعد به اندازه فندق یا یکم بزرگتر برش بزنید روزی ۵ ۶ تا بخورید واسه صورت که چاق شه 

آب زیاد بخورید خیار بزرید رو پوستتون که آبرسانی کنه پوست صورتتون رو تا پر تر بشه 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
نه دیگه الان ک بچه شیر میدیم روز ب روز لاغرتر میشیم😩 من ک پسرم یسره شیر میخوره

وای من صورتم استخون شده 😫😫😫😫 قبلا صورتم واقعا خوب بود ...ضرر داره خوردنش تو شیردهی یا اثر نداره ؟

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
وای من صورتم استخون شده 😫😫😫😫 قبلا صورتم واقعا خوب بود ...ضرر داره خوردنش تو شیردهی یا اثر نداره ...

ضرر داره دیگه.. من شانس اوردم از صورت خوبم ولی خو باز لاغر شدم

ضرر داره دیگه.. من شانس اوردم از صورت خوبم ولی خو باز لاغر شدم

آره الان رفتم سرچ کردم ممنوعه تو شیردهی 😧😧😧