2777
2789
عنوان

چجوری چاق بشم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 68 پست
عزیزم از کجا بخریم چند قیمتن

احتمالا عطاریا دارن قیمتش یادم نیس من تقریبا ۴سال پیش خوردم

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیم ساعت قبل غذا ی قاشق بریز توی آب ..شیر آبمیوه هرچی ک میلت میکشه بخور.. ولی خو دیگه یسره درحال خور ...

تو نت خوندم بعد غذا😞

میرم عصر میخرم اگر جواب بده همیشههههههه دعات میکنم همیشهههه

خدایا شکرت
پودر چهل گیاه یا معجونه دو صفر هفت؟؟؟

پودر منظورمه.. معجون ک خودش آماده س شبیه حلوا قبل غذا یه قاشق چایخوری میخوری خوشمزه س😍

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
احتمالا عطاریا دارن قیمتش یادم نیس من تقریبا ۴سال پیش خوردم

چند کیلو  اضاف کردی

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

عزیزم معجون 007دوباره برگشت داره من خوردم اما باسایت حکیم تهرانی آشناشدم.برای هرچی درمان داره سرچ کن میفهمی.داروبرای چاقی داره البته منم گرفتم چون باردارم نتونستم بخورم.اسم داروها است ازعطاری میگیری آسیاب میکنی مصرف میکنی.خیلیا نتیجه گرفتن نظرات مردم است سرچ کن میفهمی. انشالله نتیجه میگیری

من از عطاری خریدم 15 تومن گف تو عرض یک ماه 6 کیلو صد درصد زیاد میکنی

چقد عالی گیاهیه پس خوبه

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 
تو نت خوندم بعد غذا😞 میرم عصر میخرم اگر جواب بده همیشههههههه دعات میکنم همیشهههه

اگه خریدی از فروشنده بپرس بهت میگه کی بخوری اخه من خیلی وقت پیش خوردم یادم نیس ولی واقعا اثر داره