2777
2789

کلومفین من شنیدم ممکنه کیست بیاره و دوقلوزایی میاره ولی لتروزول عوارضش کمتر از کلومفینه و یقلوزایی میاره، من لتروزول خوردم یه دوره نتیجه گرفتم

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلومفین من شنیدم ممکنه کیست بیاره و دوقلوزایی میاره ولی لتروزول عوارضش کمتر از کلومفینه و یقلوزایی م ...

شنیدم خیلی جواب میگیرن

عیب نداره بهتر اگه دوقلو بشه

البته از خطرات زایمان زودرس میترسم

السلام علی الحسین💖
شنیدم خیلی جواب میگیرن عیب نداره بهتر اگه دوقلو بشه البته از خطرات زایمان زودرس میترسم

من خودم با لتروزول نتیجه گرفتم وخیلیا هم با این قرص نتیجه گرفتن

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
من خوردم یه دوره از شب۵ پری تاشب ۱۰شبی دوتا  سونو نرفتم و امپولم نزدم یه شب اقدام کردم ودوقلو ...

من زا روز ۳ میخورم

روزی یکی

قراره امپول بزنم

پی سی او بودی یا نه؟تنبلی تخمدان داشتی؟

برا من تخمک دارم ولی آزاد نمیشه

السلام علی الحسین💖
مرسی عزیزم مبارکت باشه خدا برات حفظش کنه

مرسی عزیزم ان شاءالله شما هم این ماه نتیجه بگیرید و خدا دامنتون رو سبز کنه