خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
سلام گندمی😍😍 بسیار عالییی.. جذب کوچیک و بزرکش حال ادمو خیلی خوب میکنهه.. تا یه مدت آدم شارژه تاااا ...
انشالا عزیز من😍😍😍
ابجی من شغل خوب میخام
اما باورم اینه که من دیپلم دارم و مدرک خوب ندارم ک کار عالی با درامد عالی داشته باشم
نظرت چ جمله تاکیدی جایگزینش کنم
خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
انشالا عزیز من😍😍😍 ابجی من شغل خوب میخام اما باورم اینه که من دیپلم دارم و مدرک خوب ندارم ...
ببین گندمی امیرشریفی میگه من با دیپلم به جایگاهی رسیدم و شغلی بهم دادن که برای مدرک لیسانس و فوق بوده..شغل مورد نظرتو با خصوصیات و درآمد توی برگه بنویس و هر روز مرور کن و باور داشته باش خدا براش هیچ کاری نداره که کاری کنه تو به اون شغل برسی و سپاسگذاری کن بخاطر شغل الانی که داری.و شاد باش و ذوق واقعی کن انگار که به زودی زودی بدستش میاری. فقط راه تعیین نکن بسپر دست خدا
ببین گندمی امیرشریفی میگه من با دیپلم به جایگاهی رسیدم و شغلی بهم دادن که برای مدرک لیسانس و فوق بود ...
من باورم اینه هرچی میخام خدا بهم میوه ولی دلیل اصلیم اینع نمیدونم چ شغلی میخام اخه
استارتر من خواستم تو دوره استاد چرختاب شرکت کنم حالا نمیدونم دوره ایشون رو برم یا آقای شریفی ؟
عزیزجان من چرخ تاب رو نمیشناسم..اما من با کانال امیرشریفی قانون رو یاد گرفتم و با ویس های عباس منش همه چیز برام جا افتاد.دوره هم نخریدم.. شمام از ویس های رایگان شروع کن.یاد بگیر یه چیزایی..بعدش دوره رو بخر اگر خواستی