2777
2789
عنوان

پول پیش

344 بازدید | 26 پست

سلام 

من از الان دارم میرم سر کار ۷ شب برمیگردم 

الان چند روزه که این کارو میکنم تا پول پیش خونمون جور شه 

اونوقت شوهرم دیده من کار میکن 

الان سه روزه سر کار نمیره چون میدونه یکی هست 

دیروز زود اومدم خونه دیدم نشسته با گوشیش ور میره بی خیال 

امروز هم خونه است شغلشم آزاده خیییلی ناراحتم😔😔😔😔

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

شاگرد داره؟ مگه ميشه؟

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاگرد داره؟ مگه ميشه؟

نه عزیزم هیچی دیروزم که من اومدم خونه یواشکی اومدم مرخصی ساعتی گرفتم لو رفت 

شاید دلیل دیگه ای داره...از کجا میدونی بخاطر توعه...اگرم گفته تو هستی دیگه من چرا برم احتمالا یه مسئ ...

نه عزیزم کلا تنبله 

به نظر من نرو 

شما نميتونى كه هم خونه كار كنى هم بيرون 

همه مسئوليتا رو دوشت باشه اذيت ميشى كه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

چون میبینه که شما داری سرکار میری و تلاش میکنی واسه همین اون بی مسئولیت شده 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
به نظر من نرو  شما نميتونى كه هم خونه كار كنى هم بيرون  همه مسئوليتا رو دوشت باشه اذيت م ...

چجوری نرم 

چجوری نرم 

اين همه زمان زياد رو نرو 

يا اگرم ميرى موقع پىل دادن بگو هنوز بهمون كل پول رو ندادن

يا از الان هى بگو دارن بد قولى ميكنن و پىلارو نصفه ميدن و اينا

بذار فشار روش بياد 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

خوب نرو عزیزم سر کار تا خودش بره چرا اون بیکار باشه شما خودت رو خسته کنی شکسته شی

انگار حقیقت داره میگن از زمانی زنها شاغل شدن مردا تنبل و تن پرور شدن تو خونه نشستن 😐

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...