kilii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 933 عنوان مامانی مهربون. تصمیم بزرگ بیایید 71 بازدید | 5 پست سلام مامان من ۳۷ هفته ۱ روزم امپول ریه رو هم زدم طاقتم دیگه سررفته دلم میخاد زایمان کنم میخام فردا ۱ لیوان شربت زعفرون بخورم که زایمان کنم به نظرتون کار خیلی بدیه خدایا شکرت 😍😍 1397/10/20 | 04:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تارامه عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 529 ای جااان عجله نکن، علائم زایمانو نداری اینکارو نکن، ان شا... زودتر زایمان کنی و زایمان راحتی داشته باشی اللهم عجل لولیک الفرج
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 20372 بزار به موقعش خودش مياد تو بغلت هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
kilii مدیر استارتر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 933 ای جااان عجله نکن، علائم زایمانو نداری اینکارو نکن، ان شا... زودتر زایمان کنی و زایمان راحتی داشته ب ... خسته شدم از بس هی درد دارم ولی درد زایمان نیستن همه فکر و خیالم زایمانه تازه سزارینیم هستن اینکارو کنم دکترم زودتر عملم میکنه خدایا شکرت 😍😍
تارامه عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 529 خسته شدم از بس هی درد دارم ولی درد زایمان نیستن همه فکر و خیالم زایمانه تازه سزارینیم هستن اینکارو ک ... چند روز بیشتر نمونده، سعی کن خودتو با یه چیزی مشغول کنی و زیاد بهش فک نکنی، روزهای اخر واقعا دیر میگذرن، من برعکس شما همش استرس اینو دارم زود زایمان کنم دوس دارگ به وقتش باشه اللهم عجل لولیک الفرج
ترنم_بودن عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 581 هر چی نی نی ات به چهل هفته نزدیک تر باشه و به دنیا بیاد خودت راحت تریچون بچه رسیده راحت تر شیر می گیره و قوی تره