2777
2789
عنوان

دختر خالم خیلی بهم حسودی میکنه

1530 بازدید | 24 پست

من و دختر خالم هم سن هستیم من یک سال زودتر از اون ازدواج کردم وقتی مجرد بودیم خیلی باهم صمیمی بودیم راز دلمون ب هم می گفتیم ولی از وقتی ازدواج کرده خیلی بهم حسودی میکنه و هر طریقی میخواد منو ناراحت کنه منم بخاطر دوستی گذشته نمیخوام جوابش بدم ولی دیگه خسته شدم احساس میکنم همش تحقیر میشم از یه طرف دلم براش میسوزه موندم چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباطتونو باهاش به حداقل برسونید چون ممکنه حسادتش روی زندگیِ شما اثر بزاره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
مثلا چیکار میکنه

مثلن وضعیت مالی شوهر من بهتر از اونه هر دفعه من چیزی میخرم مثل لباس اینا میره عین همونو میخره  یا اینکه من با اولین اقدام بچه دار شدم ولی اون چهار پنج ماه اقدام میکنه نمیشه قبلا میگفت بچه میخوام حالا میگه زوده همش میپرسه شوهرت تو رو دوس داره اونم با کنایه و خیلی کارا و حرفا 

بنظرم دلسوزی نداره ،کم کم روح روانتو اعتماد بنفست رو ازت میگیره حالا ببین کی گفتم اصلادورشو خط بکش

امروز پی ام داده شوهرم تو داروخونه اس ام می خوایی برا بچه پوشک بیارم  کادو 

اخه نمیشه تو هر مراسم دعوتی مهمونی چکار کنم  

مهمونی مجبوری تحملش کنی ولی کلاً همین مهمونیایی که ممکنه اون توش باشه رو به حداقل برسون

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
امروز پی ام داده شوهرم تو داروخونه اس ام می خوایی برا بچه پوشک بیارم  کادو

خاک به سرم به اون چرا پی ام داده